IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2010, 23:30   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kral Sensin




Nahide Motel'in açılışında sahne alan İbrahim Tatlıses, İzzet Çapa'ya övgüler yağdırdı: "Fahrettin Aslan'dan sonra sektörün en önemli ismisin"
PERDEDEN KULİS YAPTILAR
İbrahim Tatlıses, tevazusuyla şaşırttı! Önceki akşam İzzet Çapa'nın yeni mekanı Nahide Motel'de sahne alan ünlü sanatçı; kulis yerine bir perdenin arkasında giyinip soyundu. Sahne öncesi de sadece çiğ köfte istedi.

BORNOZU GİYİP HEMEN ÇIKTI
Sahnede bir saat kalan sanatçı, işini bitirince de kendisine verilen bornozu giyip, hemen mekandan ayrıldı. Bu durum karşısında şaşıran Çapamarka ekibi, Tatlıses'i, 'bugüne kadar çalıştıkları en kaprissiz star' seçti.

* * *

İzzet Çapa'ın yeni mekanı Nahide Motel, önceki gün İstanbul gece hayatına 'merhaba' dedi. Ev sahipliğini Nahide Motel'in yüzü Nilgün Belgün'ün yaptığı açılış; aralarında Serra Merzeci, Ahu Aysal, Nur Yerlitaş, Cem Lokmanhekim, Nükhet Duru, Sibel Tüzün ve Hüsnü Güreli'nin de bulunduğu sosyetenin ünlü isimleri katıldı. Konuklar Nahide Motel'in hayal gücünü zorlayan çarpıcı dekorunda, 1930'ların müzikleriyle eğlenip, şov grubunun gösterileriyle coştular.

BİR SAATLİK MÜZİK ŞÖLENİ
Kapıda uzun kuyruklukların oluştuğu açılışın sürprizi ise İbrahim Tatlıses oldu. Tatlıses, bir saat olarak açıklanan sahne süresini iki saate çıkararak, tam bir müzik ziyafeti çekti. Nahide Motel'de kulis odası olmadığı için Al Jamal Kubbe'de yer alan localar, Tatlıses için kulis haline getirildi. Mekanın patronu İzzet Çapa, İbrahim Tatlıses'le ilgili olarak "Bugüne kadar birçok sanatçıyla çalıştım. Ama ilk kez bu kadar mütevazı olanıyla karşılaştım. Tek isteği çiğ köfteydi" dedi. Tatlıses de sahnede İzzet Çapa'yı övdü ve "Rahmetli Fahrettin Aslan'dan sonra eğlence sektörünün en önemli isimlerinden birisin" dedi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kral, sensin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uydu Frekansları STAR, NTV, CNBC-e, E2, NTV SPOR Kral TV, Kral Pop TV, Eurostar ve NTV Avrupa Violent Uydu Dünyası 0 07 Aralık 2014 21:29
KraL Her zaman KRAL'dir ( demi inferno ) toXic Serbest Kürsü 9 20 Nisan 2010 20:41
Sensin Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 11 Nisan 2010 18:03