IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Haziran 2010, 14:41   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En önemli dostlarını yitirecekler




Başbakan Tayyip Erdoğan, İsrail'e yönelik uyarılarını sürdürdü ve "İsrail en iyi dostunu kaybediyor" dedi. Yaşanan son krizle birlikte Netanyahu yönetiminin kendisini "check" etmesini isteyen Erdoğan, "Bu zorbalığa göz yummayız, boyun eğmeyiz, görmezden gelemeyiz" dedi. Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Ankara Rixos Otel'de yapılan 17. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada İsrail'in güvenlik kaygılarının travmaya dönüştüğünü söyledi. Erdoğan, "İsral'in bölgeyi terörize eden politikaları Ortadoğu barışı için büyük bir tehlike haline gelmiştir" dedi. Erdoğan konuşmasında şu mesajları verdi:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
HAYDUT YAKLAŞIM: Bölgede çocuklar, fosfor bombalarıyla öldürüldükçe, bölgede çocuk parkları bombalandıkça, kadınların gözyaşı sel olup aktıkça, okullar, hastaneler bombalandıkça, çocuklara ilaç, gıda götüren, yiyecek, oyuncak, inşaat malzemesi götüren gönüllüler katledildikçe, bölgeye barış gelmez, bölgede hiç kimse için refah ve istikrar söz konusu olmaz, olamaz. Bu saldırgan tavırlardan, bu hırçın politikalardan bölgenin hiç bir ülkesi kazanç sağlayamayacağı gibi, İsrail de İsrail halkı da kazanç sağlayamaz. Gazze'de, Kudüs'te Akdeniz'de bir haydut yaklaşımıyla, bir korsan yaklaşımıyla kuralsız, hukuksuz şekilde yürütülen şiddet politikalarıyla tüm dünyayı karşısına alan meydan okumalarla hiç kimse bir şey elde edemez.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
'ABD GÖZ YUMUYOR' İMASI: Kimileri buna sesiz kalabilir, birileri buna göz yumabilir, zoraki kınamalarla, gönülsüz açıklamalarla birileri bu zorbalığı teşvik edebilir. Ama biz, artık bu zorbalığa, bu saldırganlığa boyun eğmeyiz. Uluslararası toplumun tepkisinin çekilmesi, için ilk planda ne yapılması gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Daha işimiz bitmiş değil.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
TARİHİ BİR HATA: İsrail bu anlayışla, kafa yapısıyla devam etmesi durumunda bölgedeki en önemli dostunu kaybetmek üzere. Onun için, İsrail yönetiminin kendini check etmesi, biz ne yapıyoruz demesi lazım. Bizim yaptığımız sadece dostluğu koruyabilme gayretiydi. İsrail yönetimi, maalesef bunun farkında olmadı ve tarihi bir yanlışı yaptı. Bunu sadece Türkiye'ye karşı da yapmadı, 32 ülkenin insanına karşı yaptı. Gemilerde silah yoktu, sadece insani yardımlar vardı. Bu gün de çabamız sadece barış.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
EKSEN KAYMASI YOK: Yurt içinde ve yurt dışında dış politikayı eleştirenler, eksen kaymasından bahsedenler rakamları görmek istemiyor. Dünyanın içine girdiği değişimi okuyamıyor ya da okumak istemiyorlar. Ortadoğu'daki yangına sırtınızı dönemezsiniz. Orası yanarken kendinize yalıtılmış müreffeh bir dünya inşa edemezsiniz. Ortadoğu'daki yangına, hukuksuzluğa, katliamlara adam sen de geç git diyemezsiniz. Biz Ortadoğu'da barış istiyoruz, huzur istiyoruz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
en, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Önemli Fizikçiler, Önemli Fizikçiler Kimlerdir? Violent Fizik 0 22 Kasım 2014 18:10
"İlk Yapmamız Önemli Değil, En İyi Olmamız Önemli" KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Şubat 2012 20:55
Önemli..! Syst3m Genel Paylaşım 0 12 Eylül 2008 12:22
Önemli CheaLSea Uydu Dünyası 0 11 Eylül 2006 23:17