IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Haziran 2010, 17:13   #1
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vali, çıplak sandı yere baktı !





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de dün başlayan ve bir ay sürecek bienal kapsamında düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan 6 kadının giydiği içi su dolu transparan elbiseler Mardin Valisi'ni rahatsız etti. Mardin Valisi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in, sahnede performans gösteren kadınların çıplak olduğunu zannederek gösteriyi izlemediği görüldü.
Mardin'de dün başlayan ve bir ay sürecek bienal kapsamında 800 yıllık Kasımiye Medresesi’nde sanatçı Nezaket Ekici’nin sulu performans gösterisi, ilgi çekti.
Geçen yıl Ekim ayında ön açılış sergisi olarak düzenlenen ‘Davetinizi aldım Teşekkürler’ adlı uluslararası serginin ardından, iki gün sürecek Mardin Bienali, 800 yıllık Kasımiye Medresesi’nde düzenlenen bir etkinlikle başladı. Mardin Bienali’nin açılış etkinliğine Vali Hasan Duruer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, sanatçılar ve 100’e yakın vatandaş katıldı.
SULU PERFORMANS

Açılış etkinliğinde performans sanatçısı Nezaket Ekici’nin sulu performans etkinliği ilginç görüntülere sahne oldu. Etkinlik, medresenin avlusundaki havuz etrafında toplanan 6 kadının giydiği içi su dolu transparan elbisenin bölmelerindeki suyun sanatsal gösterilerle boşaltılması ile başladı. Bu arada bazı vatandaşlar sulu performansın başlaması ile bu etkinliğin medreseye yakışmadığı gerekçesi ile bienali terk etti. Performans etkinliğinden sonra Burhan Öçal ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oriental Ensemble konseri verildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] VE ÇAN
Vali Hasan Duruer, bienalin salt Mardin coğrafyasına, kültürel yönden yeni bir ivme kazandıracağı gibi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nin de çağdaş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] belleğine güçlü katkılar sağlayacak bir platform oluşturacağını söyledi. Duruer, “Dünyanın ilk üniversitesi, ilk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merkezinin kurulduğu bu bölgede böyle tarihi bir mekanda ünlü sanatçıların sergilerini açmak gerçekten büyük bir zevktir. Mardin Bienali, bir taraftan ezanın çan sesi ile harmanlaştığı, diğer taraftan dillerin, dinlerin ve medeniyetlerin bir arada yaşadığı hoşgörü şehri Mardin kültürel mirasının ülkemize ve tüm dünyaya tanıtılmasına katkıda bulunacağına inanıyorum. Son yıllarda tüm dünyanın ilgisini çekmeye başlayan, tarihi ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapısı ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nun Dünya Mirası kenti listesine girmeye aday Mardin’in zengin dokusu sanatçılara ilham kaynağı olabilecek bir yapıdadır” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıplak, sandı, vali, yere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
iki çıplak yara , iki çıplak düşman Dilara Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Kasım 2010 04:54
Vali çıplak sandı, bakamadı Lady Haber Arşivi 0 06 Haziran 2010 10:04