IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2010, 10:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cemaat namazda hırsız iş başında






İzmir'in Bornova ilçesinde, bir camiye giren 60 yaşlarındaki hırsız, cemaat akşam namazını kılarken vatandaşların ayakkabılarını çaldı.


İZMİR (İHA) - Caminin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini fark etmeyen hırsız, seçerek aldığı ayakkabıları poşete koyduktan sonra kayıplara karıştı. Namazdan sonra ayakkabıların çalındığını fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.
Olay, dün akşam Yeni Cami'de meydana geldi. Kimliği belirsiz 60 yaşlarındaki hırsız, cemaat namaz kılmaya başladıktan sonra içeriye girdi. Seçtiği ayakkabıları yanında getirdiği poşete koyan zanlı daha sonra kayıplara karıştı. Rahat hareketleriyle dikkat çeken hırsız daha sonra hızla uzaklaştı. Namaz bittikten sonra vatandaşlar ayakkabılarını yerinde bulamayınca büyük bir şok yaşadı. Ayakkabılarının çalındığını anlayan vatandaşlar ile caminin vekil imamı güvenlik kameralarını izleyince camiye hırsız
girdiği anlaşıldı. Kamera kayıtlarını incelemeye alan emniyet yetkilileri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Vekil İmam Ramazan Türüdü, "Biz akşam namazını kılarken hırsız gelip ayakkabıları çalmış. Benim de ayakkabımı çaldı. Kamera kayıtlarına bakınca olayı anladık. Polis çağırdık geldiler inceleme yaptılar" dedi.
25 yıldır aynı mahallede oturan cami cemaatinden Ali Arslan da, "Namazı kıldık, sonra gençler dışarıya çıktılar baktılar ayakkabıları çalınmış. Hemen kamera kayıtlarını izledik. Hırsız gelmiş cebinden büyük bir poşet çıkarıp seçtiği ayakkabıları poşete koyup gitmiş. Genç çocukların yeni ayakkabılarını çalmış. Bu çok yanlış bir şey. Daha önce beş altı defa hırsızlık olmuştu" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başında, , namazda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Namazda Vurulmak PopSy İslamiyet 0 10 Ağustos 2008 16:12
Mazda - Namazda KiLL Komedi ve Mizah 1 29 Kasım 2007 21:37