IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2010, 12:54   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LPG bomba gibi patladı: 2 yaralı




LPG bomba gibi patladı: 2 yaralı

İSTANBUL Bakırköy'de, 6 katlı bir binanın bodrum katındaki LPG tüplerinden sızan gazın sıkışması yüzünden meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Patlamada binanın altındaki dükkanlar harabeye döndü, çevredeki birçok işyerinin de camları kırıldı.

İncirli Caddesi üzerindeki 70 numarada bulunan binanın bodrum katında saat 07.15 sıralarında patlama meydana geldi. Büyük bir sesle birlikte bodrum katın üzerindeki dükkanların cam ve çerçeveleri, patlamanın şiddetiyle etrafa fırladı. Olay yerinden geçen inşaat işçisi Servet Ş. (52) ile patlamanın meydana geldiği binanın giriş katındaki bir kargo şirketinde çalışan Oğuz D. (25) yaralandı.
Yaralılardan Servet Ş., çevredeki bir kişi tarafından yakındaki Özel Çamlık Hastanesi’ne yaya olarak götürüldü. Elleri yanan Oğuz D. da özel bir otomobille Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
İtfaiye ve bomba uzman ekiplerinin yaptıkları incelemede patlamanın mutfak tüplerinden sızan gazın sıkışması sonucu meydana geldiğini belirledi. Patlamanın mesai saati başlamadan meydana gelmesi, olası büyük bir faciayı önledi.
"BOMBA PATLADIĞINI ZANNETTİK"
Patlamada giriş katta bulunan Aras Kargo şirketi şubesi ve bir kuaför dükkanı kullanılamaz hale geldi. Patlamanın etkisiyle yolun karşı tarafında bulunan bir banka şubesinin kapı camı, çevredeki bazı dükkanların da camları kırıldı. Patlamada binanın bodrum katında da büyük hasar oluştu. Binanın arka tarafındaki sığınak duvarı patladı. Görgü tanıkları şiddetli bir ses duyduklarını bomba patladığını zannettiklerini söyledi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanma ihtimaline karşı önlem aldı. Polis ekipleri de çevrede güvenlik tedbiri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Temizlik ekipleri de yola saçılan cam ve çerçeveleri topladı. Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin de olay yerine gelerek bilgi aldı. Patlamayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğalgaz sobası bomba gibi patladı: 2 yaralı Seth Haber Arşivi 0 03 Kasım 2014 13:10
Buzdolabı bomba gibi patladı SeckiN Haber Arşivi 0 11 Temmuz 2013 14:55
İzmit'te bomba patladı: 4 yaralı Lee Haber Arşivi 0 28 Ekim 2007 15:32