IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2010, 20:35   #1
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İçki içirdikleri 11 yaşındaki kızı taciz ettiler!!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da, ilköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki S.A.'yı otomobille kaçırdıktan sonra götürdükleri evde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içirip sarhoş eden, ardından da tacizde bulunan 37 yaşındaki Mehmet Acer ve 27 yaşındaki Ali Kaynak gözaltına alındı. 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. S.A.'ya 3 ay önce de yine 2 kişinin içki içirip sarhoş ettikten sonra cinsel tacizde bulunduğu ve Berder Samet Albağ'ın tutuklandığı öğrenildi.


Olay, dün öğlen saatlerinde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Acer ve arkadaşı Ali Kaynak, evlerinin önünde oynayan 11 yaşındaki S.A.'yı sokakta kimsenin olmadığı sırada otomobile zorla bindirerek kaçırdı. Otomobilde küçük kıza votka ve bira içirerek sarhoş eden 2 Acer ve Kaynak, daha sonra onu Fatih Mahallesi'nde bulunan bir eve götürdü. Burada S.A.'ya cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheliler, daha sonra şehir merkezinde bırakarak kaçtı.


Yolda sendeleyerek yürüyen S.A., Aksaray İl [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ne bağlı Çocuk Şubesi ekipleri tarafından bulundu. Aksaray Devlet Hastanesi'ne götürülen S.A.'nın yapılan kontrolünde 1.22 promil alkollü olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan S.A., ayılıp kendine geldikten sonra polise verdiği ifadede 2 kişi tarafından kaçırıldığını, zorla içki içirildiğini, götürüldüğü evde cinsel tacizde bulunulduğunu ve daha sonra da çarşıya bırakıldığını anlattı.
S.A.'nın verdiği eşkal bilgileri ve adresler doğrultusunda çalışma başlatan polis, şüpheliler Mehmet Acer ve Ali Kaynak'ı gözaltına aldı. 2 şüpheli, polisteki sorgularının ardından sevk edildikleri Adliye'de çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi S.A.'ya 3 ay önce de yine 23 yaşındaki Berder Samet Albağ ve 19 yaşındaki O.Y.'nin içki içirip sarhoş ettikten sonra cinsel tacizde bulunduğu ve şüphelilerden Albağ'ın tutuklandığı öğrenildi.
Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
11, ettiler, içirdikleri, taciz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adana'da 6 yaşındaki kızı 25 kuruşla kandırıp taciz eden şahıs yakalandı Sevda Haber Arşivi 17 18 Kasım 2011 13:47
Yedi yaşındaki kızı taciz etti Lucifer Haber Arşivi 0 30 Haziran 2010 17:56
17 yaşındaki kızı kaçırıp tecavüz ettiler Cemalizim Haber Arşivi 3 29 Eylül 2008 05:24