IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2010, 01:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan Akdağ muhalefeti kızdıracak




Sağlık Bakanı Recep Akdağ, muhalefeti bu kez fena kızdıracak. Akdağ'a göre tüm muhalefet aynı zihniyette!

Sağlık Bakanı Akdağ, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nın Belediye Sanat Merkezi'nde düzenlediği ''Türkiye Buluşmaları'' konferansına katıldı.

Akdağ, CHP, MHP ve BDP'nin Anayasa değişikliği sürecindeki tutumlarıyla temelde aynı olduklarını ortaya koyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

''CHP'nin MHP'den, MHP'nin BDP'den farkı yok. Fikirleri farklı olsa bile temelde aynılar. Bunlar statükocular. Bu statükonun değişmesini istemiyorlar. Ben Anayasa değişikliği görüşmelerinde bunu öğrendim.''

1960 darbesinin ardından ''Menderes'in değil halkın asıldığını'' ifade eden Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Çünkü Menderes halkın arasından çıktı, halk seçti. Bu ülkede Menderes denildiğinde, Özal denildiğinde millet baş tacı ediyor. Sahip çıkıyor. Yanlışları, hataları olabilir. Ancak bu insanları halk seçti. Halk için mücadele verdiler. Bu nedenle bu halk, millet Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkıyor. Kıymet veriyor. Çünkü onu da halk seçti, halkın arasından geldi. Bu böyledir Sayın Kılıçdaroğlu... Sahte halkçılıkla bu iş olmaz.''

Anayasa değişikliklerine ilişkin referandumun sonuçlarının demokrasiyi korumak ve daha güçlü bir demokrasi için önemli olduğunu söyleyen Akdağ, değişikliklerin ardından Türkiye'nin ''yargıçlar ülkesi'' olmaktan çıkıp ''hukuk devleti''ne dönüşeceğini kaydetti.

12 Eylül Anayasası'na oy vermediğini ifade eden Akdağ, o zamanlar 22 yaşında olduğunu, baskı ve propagandayla oy vermeye zorlandığını, korkutulduğunu söyledi. Bakan Akdağ, ''Bu Anayasa sizin mi, değil. Öyleyse bu Anayasa'yı değiştirmeliyiz'' diye konuştu.

''ÇAKMA YOLSUZLUK DEDEKTİFİ''

Akdağ, muhalefetin her yerde yolsuzluk ve yoksulluk konularını anlattığını da belirterek, isim vermeden şunları söyledi:

''Ben 'çakma yolsuzluk dedektifi' diyorum. İpe sapa gelmez konular getiriliyor. En son Mecliste Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yolsuzluk iftirasında bulunuldu. Hiçbir şekilde ipe sapa gelmez şeylerle suçlandı. Neymiş, Sayın Başbakan o elbiseyi hangi parayla almış? Kendisine elbiseyi nasıl aldığı sorulunca, kazandığı parayla alıyor. Sayın Erdoğan da kazandığı parayla alıyor. Hangi parayla alıyor? Ne hakkın var iftira etmeye, karalamaya. İnsafsız...''

Programın sonunda, Hatice-Yusuf Derendik çifti, beyin kanaması geçiren ve ameliyat için 1,5 yıl sonraya gün verilen 5 yaşındaki ikiz kızları Sude ve Buse Derendik için Bakan Akdağ'dan yardım istedi. Aileyle konuşan Akdağ, telefon numaralarını aldığı aileye, çocuklarının tedavisi için gerekli yardımın yapılacağı söyledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akdağ, bakan, kızdıracak, muhalefeti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Akdağ, deprem bölgesinde Deinonychus Sağlık Köşesi 0 04 Kasım 2011 23:05
Bakan Akdağ ve Eker Diyarbakır'da Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 23:19