IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2010, 14:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beni her an öldürebilirler




CNN Türk'te Medya Mahallesi'nin bugünkü konuğu Milliyet muhabiri ve Posta gazetesi yazarı Nedim Şener'di.
Şener'i Uluslararası Basın Enstitüsü IPI'nin verdiği Basın Özgürlüğü Kahramanı ödülünü konuşmak için çağıran Ayşenur Arslan, yoğun gündem yüzünden bir türlü konuğu ile konuşmak istediği asıl konuya gelemedi.

"DEVLETE DİRİMİZİ DE ÖLÜMÜZÜ DE TESLİM EDEMİYORUZ"

İstanbul'da yaşanan yağmur yağışını ve valiliğin henüz okulları tatil etmemesini değerlendiren Ayşenur Arslan'a Nedim Şener şu sert sözleri sarfetti:
"Münevver Karabulut'un parçalanmış cesedine sperm bulaştıran bir devlet var önümüzde. Çocuğunuz nüfus kağıdını alın, başka bir ilişkiniz de olmasın devletle. Dirinizi de ölünüzü de teslim edemiyorsunuz devlete."
YARIN ÜZERİME BİR KAMYON ÇIKABİLİR

Ayşenur Arslan'ın "Şener, Uluslararası Basın Enstitüsü İPİ tarafından Basın Özgürlüğü Kahramanı seçildi. Bu listede suikaste kurban giden iki gazeteci Abdi İpekçi ve Hrant Dink de var. Sen nasıl karşılıyorsun bu ödülü" şeklindeki sorusuna Nedim Şener biraz korktuğunu itiraf ederek yanıt verdi.
"Daha önce mafyai le hortumcu ile yolsuzluk yapanla, ne kadar pis işlerle karışan insan varsa onlarla ilgili haber yaptım, kitap yazdım. Alaattin Çakıcı ile ilgili kitap yazdım. Çakıcı iki konuyla ilgili üzüldüğünü haber gönderdiler bana... Ama bugün üzerime bir kamyon mu çıkacak, yarın bir arabanın altında mı kalacağım... Yoksa yönlendirilmiş biri tarafından öldürülecek miyim bilmiyorum. Bunun kaygısını cidden yaşadığım için anlatıyorum size bunları.

İşin içinde devletin olduğu cinayetlerde sizin akıbetiniz de kestirilemiyor. En kötüsü de şu: Allah korusun başıma bir şey gelse, o konuyu da soruşturacak olan isimler de o polisler olacak.

Siyaset bizden bu cinayetleri aydınlatacağız lafına güvenmemizi istiyor. Deliller karartıldı, cinayeti Başbakan Erdoğan'ın dediği gibi 48 saat içinde çözdüler ama arka planında yaşananlar görülemedi, çözülemedi. Çünkü bazı isimler bunu engelliyor."

BENİM KAHRAMANIM NAİL GÜRELİ

Bu ödül benim ifade özgürlüğü savunuculuğunu açık açık yaptığım için verilmedi bence. Nail Güreli gibi ifade özgürlüğü konusunda asıl kahraman odur. Ödül belki ona verilmeli. Benim kahramanım odur. Ama bu ödül, "soruşturma yapan birimler, siyasetçiler, her kim engelliyorsa, onlara karşı yoluna devam et" diyen bir ödül bana...

"ŞAMİL TAYYAR AFFINI İSTEMİYORUM..."
"Korkutmak adına söylemiyorum ama senin soğukkanlılığını da gıptayla karşılıyorum." diyen Arslan, "Express dergisi muhabiri İrfan Aktan'ın çarptırıldığı hapis cezasını da hatırlatmak istiyorum" diyince Nedim Şener, Akdağ'ın ve Express dergisinin PKK propagandası yapmayacak bir yayın ve yazar olmadığını da söyledi ve şöyle devam etti:

"Savcılık sanki içinden hangi bölüm suç olabilir diye cımbızla kelimeleri, cümleleri çekmiş. Mahkeme de savcılığın hazırladığı iddianame ile karar vermiş. Ben "Şamil Tayyar affı ile affedilmek istemiyorum" dedim. Bunun Şamil Tayyar ile alakası yok, ben affedilmek istemiyorum. Bu davadan yargılanıp tertemiz aklanmak istiyorum. Aklandıktan sonra da gidip Şamil Tayyar'a, Mehmet Baransu'ya destek vermek istiyorum."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beni, öldürebilirler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Onur Şan - Esti Seher Yelleri (Beni Beni) Numune M, N, O, Ö, P 0 11 Şubat 2015 12:42
Anla Beni ...Beni Anla ..Yada ; Öldür Beni Sağ Birakma... PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Kasım 2011 12:33
Oper Oturumu Açma Beni Hatırla Beni unut Hayat mIRC Scripting Sorunları 1 14 Mart 2009 09:08