IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2010, 06:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tecavüzü flash disk'te saklamışlar!




Erciş’te yolda bulunan flash disk’teki 15 yaşında bir kız çocuğuna ait görüntüler, aralarında belediyede zabıta görevlisi olan 14 kişinin karıştığı tecavüz ve cinsel istismar skandalını ortaya çıkardı.

Türkiye henüz Siirt ve Manisa’daki çocuklara yönelik tecavüz skandallarını tartışırken bir korkunç haber de Van’ın Erciş ilçesinden geldi. Belediye zabıtası Ömer A’nın yolda düşürdüğü ve resim ile video yüklenebilen flash disk, korkunç tecavüz skandalını ortaya çıkardı. Radikal’de dün yayınlanan habere göre emniyete getirilen flash disk’in içinde 15 yaşındaki lise öğrencisi bir kıza ait çıplak görüntüler bulundu.
ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA YERLEŞTİRİLDİ
Zabıta memurunun görüntülerle kıza şantaj yaptığı ve tecavüz ettiği tespit edildi. Talihsiz kızın, aralarında güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 14 kişinin daha cinsel istismarına maruz kaldığı öğrenildi. Genç kız, valilik tarafından çocuk yetiştirme kurumuna yerleştirildi, savcılık da dosyada gizlilik kararı aldı. Gözaltına alınan zanlılardan zabıta memuru tutuklandı.
MECLİS’E ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERİLDİ
Skandal sonrası ifadele veren bazı öğrenciler, Ömera A’nın başka kızları arabasına aldığını gördüklerini söyledi. Zanlının, mağdur kızın eğitim gördüğü okulda folklor dersleri verdiği belirlendi. Korkunç olay vekilleri de harekete geçirdi. BDP’li Fatma Kurtulan ile CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarının engellenmesi ve sorumluların ortaya çıkarılması için Meclis Araştırması açılmasını istedi. Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ise olayla ilgili görüş belirtmek istemedi.

Star

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
diskte, flash, saklamışlar, tecavüzü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
USB Flash Disk ile Windows XP/Vista/7 kurulumu alpsi Windows 0 18 Şubat 2011 01:21
İşte En Güvenli USB Flash Disk MT EkoL Bilgisayar Donanımı 0 12 Kasım 2009 11:00