IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2010, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
THY dünya çapında bir marka




Kotil, bir yatırım firmasının düzenlediği toplantıya katılmak üzere geldiği Beyrut'ta, A.A muhabirinin sorularını yanıtladı. THY'nin Beyrut'taki hava yolu pazarını kalitesiyle kazanma çabasında olduğunu belirten Kotil, "iki fikir var havacılıkta . Birisi bilet fiyatları çok ucuz olsun. Öbürü de uçuşlar çok kaliteli olsun. Bunlar birbirine tamamen zıt olan kavramlar. Biz bunu iyi birleştiren bir hava yoluyuz" dedi.
Kotil, Beyrut'un THY tarafından çok önemsenen bir yer olduğunu, şu anda günde iki kez buraya sefer düzenlediklerini ve bu sayıyı günde üçe çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını anlattı. Kotil, şu bilgiyi verdi:
"2008 yılında haftada dört sefer yapıyorduk. 2009'da bunu artırmak istedik. Günde iki sefere kadar getirdik. Bu açıdan güvendiğimiz bir pazar oldu. Güvenimizi boşa çıkarmadı. Şu anda günde üç sefer istiyor. İnşallah bu uçaklarımızın gelişleriyle ilişkili bu. Her ne kadar bu yıl yüzde 29 koltuk kilometre ve yüzde 25 yolcuda büyümüş olsak bile, bunlar hiçbir zaman yetmiyor. Daha fazlasını istiyoruz" dedi.
Beyrut'un, uzaktan görünenin aksine çok canlı ve çok kültürlü bir yer olduğunu belirten Kotil, "Biz aslında bütün dünyayı Beyrut'a taşıyoruz. Amerika'dan gelen çok sayıda Beyrut yolcusu var. Asya'dan gelenler var. Avrupa'dan olanlar var. Hatta Güney Amerika'dan çok ciddi Lübnan kökenliler var. Onları da taşıyoruz.."
Kotil, Beyrut'ta yatırımcılarla yaptığı görüşmelerde, THY hissedarı olan ya da olma potansiyeli bulunan firmaların temsilcileriyle bir araya geldiğini, bu toplantıların şirketlerin kendini anlatması açısından fırsat doğurduğunu anlattı.
THY Genel Müdürü Kotil, genel olarak yılda 10 kez farklı ülkelerde düzenlenen söz konusu toplantılarda yatırımcılarla yüz yüze görüşmeler yaptığını belirterek, "THY'nin dünya çapında bir marka haline geldiğini görüyorlar ve takdir ediyorlar. Son birkaç yılda en iyi kar elde eden havayollarından bir tanesiyiz. Onlar da bunu görüyor. Kalite çıkışımızı çok takdir ediyorlar" diye konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bir, çapında, dünya, marka, thy


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnstagram dünya çapında çöktü AftieL Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 30 Ağustos 2014 23:12
Türk Yazılımın Dünya Çapında Başarısı Western Haber Arşivi 0 23 Şubat 2011 17:19