IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Haziran 2010, 17:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
15 günde 17 şehit verdik




15 günde 17 şehit verdik


PKK saldırıları arttı.. Neredeyse her gün Şehit haberi geliyor

PKK'nın son 15 günde yaptığı saldırılarda üçü korucu 17 güvenlik görevlisi şehit oldu, 49'u da yaralandı.



Abdullah Öcalan’ın “31 mayıstan sonra çekileceğim” açıklamasının ardından PKK’nın 1 haziranda “nefsi müdafaa” diyerek bozduğu tek taraflı ateşkesin ardından hemen her gün şehit haberleri geliyor. PKK’nın etkinliğini artırmasıyla birlikte 31 mayıstan bugüne kadar yaşanan saldırı ve çatışmalarda dördü korucu 15 güvenlik görevlisi şehit oldu.
Hemen hemen her gün gelen şehit haberleriyle ilgili haber hazırladığımız anda ise Şırnak'ta bir uzman çavuş haberi geldi;
31 mayıs: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Hatay İskenderun İlboğa Kışlası İkmal Destek Komutanlığı’nda nöbet değişimi yapan askeri kamyonete roketli saldırı düzenlendi. Altı asker şehit oldu, yedi asker de yaralandı. İskenderun'da Şehit olan askerler: Deniz erler Erhan Terletme, Kerem Oğuz Erbay, Serhat Aslan, İsmail Kartal, Erol Tavukçu ve Ümit Akbulut.
1 haziran: Siirt’in Pervari İlçesi yakınlarında köy korucularına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda korucular Abdulrezzak Kaçhan, Abdulmecit Özkan ile Metin Yıldırım hayatını kaybetti. Beş korucu yaralandı.
Hakkari’ de Uzun namlulu silahlarla açılan ateşte bir uzman çavuş ile Piyade Er Muhammet Özbek ve korucu Abdullah Bilir şehit oldu, iki asker yaralandı.
Hakkari’nin Çukurca İlçesi’ne bağlı Işıklı ve Kavşak bölgelerinde konuşlandırılmış askeri birliğe, taciz ateşi açılması sonucu Jandarma Komando Onbaşı Fatih Gökkaya şehit oldu, üç asker yaralandı.
3 haziran: Hakkari’de Özel harekat şube müdürlüğüne ait zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı düzenlendi. Araçta bulunan iki polis yaralandı.
11 haziran: Şemdinli’nin dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince icra edilen faaliyet esnasında, uzak mesafeden açılan ateş sonucu, bir astsubay şehit olurken bir subay da yaralandı. Saldırıda Şehit olan asker Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Cihangir Bekiş.. Tunceli’de asker taşıyan sivil plakalı otobüsün geçişi sırasında mayın patlatıldı. Bir çocuk ve 13 asker yaralandı.
14 haziran: Hakkari’deki çatışmada bir asker yaşamını yitirdi, 4 asker yaralandı. Saldırıda şehit olan asker, Aydın'ın Söke ilçesi Karacahayıt köyü nüfusuna kayıtlı piyade er Mehmet Ali Birlik
Siirt Baykan’da askerî konvoyun geçişi sırasında mayın patladı. Bir asker bir sivil yaralandı. Şırnak’ın Bestler- Dereler bölgesinde çıkan çatışmada üç asker yaralandı.

15 haziran: Şırnak Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu 1 asker şehit oldu 3 asker yaralandı.. Şehit olan jandarma er Rauf Adam´ın acı haberi Antalya´da yaşayan ailesine ulaştı.
16 Haziran: ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi kırsalında dün gece güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 korucu yaralandı

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Haziran 2010, 10:56   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 15 günde 17 şehit verdik




19 Haziran: 8 şehit daha...

 

 

Etiketler
15, 17, verdik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarıkamış'ta 23 bin şehit verdik PassioN Haber Arşivi 0 28 Ocak 2012 19:30
Son bir haftada 11 şehit verdik Lin Haber Arşivi 0 28 Nisan 2008 11:42
4 Şehit daha verdik.... Lee Haber Arşivi 0 13 Kasım 2007 13:45
1 Şehit daha verdik.. Lee Haber Arşivi 3 29 Ekim 2007 19:28