IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2010, 13:34   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son kulacı cennete





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şehremini Anadolu Lisesi’ne gitmek için ışıklardan karşıya geçerken bir halk otobüsünün çarpmasıyla yedi gün hastanede [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veren milli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevi Karahan, hayatını kaybetti.
Okul arkadaşları, öğretmenler ve veliler, Millet Caddesi’ni trafiğe kapatarak trafik terörünü protesto etti Okuluna gitmek için karşıdan karşıya geçtiği sırada bir halk otobüsünün çarpması sonucu omurga, kalça kemiği ve çenesi kırılan, iç organlarında hasar meydana gelen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Spor Kulübü sporcusu Sevi Karahan’ın tedavi gördüğü İstanbul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

“O çok özel biriydi” Okulun son gününde Sevi’nin ölüm haberini alan arkadaşları gözyaşları içinde trafik terörünü protesto etmek için kazanın meydana geldiği yerde trafiği kesti.

Şehremini Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Can, okulda yaptığı konuşmada “Bugün aslında hepimizin neşeli bir günü, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevinci yaşadığı bir gün olmalıydı. Hayatımda ilk defa böyle bir karne günü yaşıyorum. O çok özel biriydi. Sevi’ler kolay yetişmiyor. Okulun önüne alt ya da üst geçit yapılması için daha kaç Sevi’lerin ölmesi gerekiyor” dedi.
Kısa törenin ardından Şehremini Anadolu Lisesi, Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi ve Selçuk Kız Meslek Lisesi öğrencileri, velileri ve öğretmenleri ile birlikte 10. Sınıf Öğrencisi Sevi Karahan’ın hayatını kaybettiği ışıklara kadar yürüdü. Gruba çevre sakinleri de destek verdi. Yaklaşık 300 kişiye ulaşan grup, Sevi’nin hayatını kaybettiği ışıklarda Millet Caddesi’ni her iki istikamete trafiğe kapadı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cennete, kulacı, son


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
El ele Cennete... Cappy İslamiyet 0 09 Mayıs 2014 20:18
Cennete Neler Var? oneofgirl İslamiyet 0 22 Ağustos 2013 18:01
Cennete Girmek İstemeyenler Zen İslamiyet 0 11 Kasım 2012 22:14