IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2010, 16:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu katil ya deli ya da çok akıllı!




Adana’da, cinayet ve adam öldürmeye teşebbüs suçlarından yargılanan 28 yaşındaki Mustafa İzgümengep’in avukatı Vedat Özkan, duruşmada kendisini istemeyen müvekkilinin algılama yeteneği bulunmadığını iddia ederek, cezaevine çikolata almadan gittiği için kendisiyle görüşmediğini söyledi.

Olay, 24 Nisan’da, Namık Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Eğlence Sitesi’nde mesul müdürlük yapan 56 yaşındaki Necmi Gökmen, iddiaya göre şoförü Mustafa İzgümengep’i, eşi 41 yaşındaki Nilüfer Sevil Gökmen’e sarkıntılık yaptığı iddiasıyla işten çıkardı. Buna sinirlenen İzgümengep, cebindeki son parası olduğu belirtilen 200 TL ile ruhsatsız tabanca alıp, eski patronunun evine gitti. Önce bahçedeki köpeğini, ardından eşi Nilüfer Sevil Gökmen’i öldürdü. Olayda yaralanan Necmi Gökmen ayakta tedavi edildi.

Bindiği taksinin yakıtının bitmesi üzerine ücretini de ödemeden inerek kaçan şüpheli Mustafa İzgümengep, olay gecesi yakalandı. Sorgusunda susma hakkını kullanan, nöbetçi mahkemede amacının eski patronunu öldürmek olduğunu söyleyen İzgümengep hakkında ‘Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme, tasarlayarak öldürme, tasarlayarak öldürmeye teşebbüs, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlayan İzgümengep, duruşmada, ilginç hareketlerde bulundu; ruh sağlığının yerinde olduğunu belirtip, “Bana Nilüfer’in öldüğünü ispatlayın verilecek 80 yıl cezaya razıyım” dedi. Sanık, avukatının, kendisiyle ilgili akıl sağlığının yerinde olmadığı yönünde rapor aldırılma talebi olduğunun belirtilmesi üzerine, “Benim savunulacak bir tarafım yoktur. Ben avukata güvenmiyorum. Bu davayı açan savcıyı da istemiyorum” diye konuştu.

Sanık avukatı Vedat Özkan da, cezaevine her gidişinde sağlıklı görüşme yapamadığını belirterek, “Müvekkilimin ifade verecek durumda olmadığını tespit ettim. Sanığın algılama yeteneği bulunmadığını düşünüyoruz. Çünkü kendisinin beni istememesinin nedeni cezaevine görüşme için gittiğimde ona çikolata almadığımdandır” dedi.


‘YALAN SÖYLÜYOR’
Aynı olayda yaralanan, öldürülen Nilüfer Sevil Gökmen’in eşi Necmi Gökmen de, televizyonda maç seyrederken uyukladığını, bu sırada, eşinin ‘Necmi’ diye seslenmesi üzerine uyandığını belirterek, “Sanığın kurt köpeğini vurup, eşimi de yaraladığını gördüm. Sen burada ne yapıyorsun diye tepki gösterince silahı bana doğrultup ateş etti. Ben kendimi korumak için kenara attım. Başımdan yaralandım. Eşim hastanede öldü. Sanıktan şikayetçiyim” dedi.

Sanığın, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için hastaneden rapor alınmasına karar verilerek, duruşma ertelendi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, cok, da, deli, katil, ya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Deli Dostun Olacağına Akıllı Düşmanın Olsun Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 02 Temmuz 2014 16:05
Akıllı Düşünene Kadar Deli Oğlunu Evermiş Torunu Olmuş Atasözünün Anlamı ve Açıklamas Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 02 Temmuz 2014 16:04
Akıllı Köprü Arayıncaya Dek Deli Suyu Geçer Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 02 Temmuz 2014 16:03
Aydilge - Akıllı Bir Deli Amelia A, B, C, Ç 0 08 Nisan 2014 17:54
19 2010 mart cuma günün fıkrası, Bu Deli Çok Akıllı Ay Fıkra 0 19 Mart 2010 08:58