IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2010, 14:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir hata bir aileyi yok etti




Kamyonet şoförü uyuyunca karşı şeride geçti ve otomobile çarptı.. Konya-Afyonkarahisar yolunda otobüse çarpıp karşı şeride geçen kamyonetin altında kalan otomobilde bulunan iki aile, çocuklarıyla birlikte hayatını kaybetti.

Kaza, Konya- Afyonkarahisar yolunun 107. kilometresindeki Argıthanı kasabası çıkışında meydana geldi. Ünal Demirhan'ın kullandığı 64 LD 377 plakalı kamyonet, Afyonkarahisar istikametine seyir halindeyken önünde giden Mehmet Taş (56) idaresindeki 27 F 9640 plakalı otobüse yandan çarpıp orta refüjden karşı şeride geçti.
ÜÇÜ ÇOCUK
Kamyonet, daha sonra karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 34 Z 2762 plakalı lüks otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 3'ü çocuk 2'si kadın toplam 7 kişi hayatını kaybederken, alev alıp yanan kamyonette bulunan 2 kişi de yaralandı.
Olay yerinde polis, jandarma ve cumhuriyet savcısının inceleme yapmasının ardından cenazeler cenaze aracına konularak Ilgın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KİMLİKLER BELİRLENDİ

Konya'nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kişiden 5'inin kimlikleri belirlendi.

Ilgın'ın Argıthanı beldesinde 64 LD 377 plakalı kamyonetin, 27 F 9640 plakalı otobüse çarptıktan sonra karşı şeride geçerek 34 EZ 2760 plakalı otomobille çarpışması sonucu, otomobilde hayatını kaybeden 7 kişiden 5'inin Ayetullah (31), Melike (29), Ceren(2), Hayal (2) ve Caner Güner (3) olduğu tespit edildi.

Kazada yaralanan otobüs şoförü Mehmet Taş (56) ile kamyonet sürücüsü Ünal Demiran ise Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Konya'nın Ilgın ilçesinde 3'ü çocuk 7 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan yolcu otobüsünün yedek şoförü, bir kişinin hatasının bir aileyi yok ettiğini söyledi.

Otobüsün yedek şoförü Namık Kemal Avşar (56), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 48 yolcuyla Gaziantep'ten Bursa'ya gitmek üzere yola çıktıklarını belirtti.
KAMYONET ŞOFÖRÜ UYUDU

Ilgın ilçesi yakınlarında talihsiz bir kaza yaşadıklarını kaydeden Avşar, ''Uyuduğunu düşündüğümüz kamyonet şoförü direksiyon hakimiyetini kaybedince otobüsün bagaj kısmından önce bize vurdu. Daha sonra karşı şeride geçti. Burada da bir otomobile çarptı'' dedi.

Bunun üzerine kamyonette yangın çıktığını ifade eden Avşar, ''Otobüsteki yangın tüpüyle hemen olaya müdahale ettik. Bu arada itfaiyeye, ambulansa ve polise haber verdik. Otomobilde çocukların da aralarında bulunduğu birçok ölü vardı. Hepsi hareketsizdi. Bir kişinin hatası bir aileyi yok etti'' diye konuştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aileyi, bir, etti, hata, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsrail bir aileyi yok etti Seth Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2014 22:25
Bu kaza bir aileyi yok etti yaSmin Haber Arşivi 1 21 Haziran 2014 14:29
Soba bir aileyi daha yok etti PassioN Haber Arşivi 0 18 Mart 2012 20:47
Trafik Canavarı Aileyi Yok Etti dreamy Haber Arşivi 1 28 Ağustos 2009 15:33