IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2010, 15:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arkadaşına ihaneti kuyumcuda ortaya çıktı




Adana'da cep telefonu almak için arkadaşının altınlarını çalan genç kız, altınları satmak isterken kuyumcunun şüphelenerek polise haber vermesi sonucu yakalandı.
İddiaya göre, ailesiyle arası iyi olmadığı için babaannesinde kalan ve liseyi bu yıl bitiren Ezgi C. (20), arkadaşı Begüm T.'nin (23) merkez Çukurova ilçesindeki evine gitti. İki arkadaş evde sohbet edip, çay içti. Ev sahibi Begüm T., bulaşıkları yıkamak üzere mutfağa gittiğinde parmağındaki yüzük ve kolyelerini çıkartıp masanın üzerine koydu. Begüm T. daha sonra altınları orada unutarak arkadaşının yanına geldi.
Bir ara lavaboya gitmek için arkadaşının yanından ayrılarak mutfağa gidip altınları alan Ezgi C., bir süre sonra eve gideceğini söyleyerek ayrıldı. Arkadaşı gittikten sonra mutfağa giden Begüm T., altınlarını yerinde bulamayınca hemen annesine haber verdi ve polisi aradılar. Eve kimsenin gelmediğini, arkadaşı Ezgi'nin alabileceğini belirten Begüm T., polise arkadaşının eşkalini verdi. Begüm T., polise arkadaşının cep telefonu almak istediğini ancak parası olmadığı için alamadığını, altınları satıp cep telefonu almak isteyebileceğini söyledi.
Bu arada Ezgi C., arkadaşından çaldığı bir yüzük, iki kolyeyi kuyumculara satmaya çalıştı. Bir kuyumcuya giden Ezgi C., kuyumcuya kolyeleri gösterip "Kaç lira verirsiniz?" diye sordu. Ardından ise parmağına taktığı yüzüğü çıkartarak fiyat sordu. Kuyumcu Mustafa Fetullahoğlu (45), altınlara değerinin çok altında fiyat vermesine rağmen Ezgi C.'nin kabul etmesi üzerine şüphelenerek altınları almaktan vazgeçti.
Bunun üzerine genç kız kuyumcudan ayrıldı. İşyerindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Ezgi C.'nin tedirgin olduğu gözlenirken, kuyumcu polise haber verdi. Müştekilerle birlikte olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Polis, çevrede yaptığı araştırmada Ezgi C.'yi başka bir kuyumcunun önünde yakaladı. Ezgi C., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Kuyumcu Mustafa Fetullahoğlu, "Bir genç kız saat 11.00 gibi dükkanıma geldi. Altın satmak istedi. Önce iki tane kolye çıkardı fiyat sordu. Ben kızın hareketlerinden şüphelendiğim için çok düşük fiyat verdim. O hiç aldırış etmeden kabul etti. Sonra bir yüzük çıkardı, onun fiyatını sordu, ona da düşük fiyat verdim. Toplam altınları 600 lira ederken, ben 300 lira para veririm dedim. Kabul etti. Daha sonra 'Bu altınlar senin mi?' diye sordum. O da 'Evet benim' diye cevap verdi. Ancak çok tedirgindi. Altınların kendisinin olmadığı her halinden belliydi. Ben altınları almadım. Kızı gönderdim ve hemen polise haber verdim" dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arkadaşına, çıktı, ihaneti, kuyumcuda, ortaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
24 şehidin nedeni korucu ihaneti çıktı Ay Haber Arşivi 0 02 Kasım 2011 08:29