IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2010, 17:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Pitbull'lar toplanmayacak




Bakan Eroğlu son noktayı koydu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Veysel Eroğlu, pitbull köpeklerinin toplanmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de kimsenin evinden pitbull köpeğinin toplanmasının söz konusu olmadığını, dışarıda tasmasız dolaşan köpeklerin alınarak, kısırlaştırıldığını söyledi.

TBMM Dilekçe Komisyonuna, pitbull köpekleriyle alakalı şikayet yağdığını belirten Bakan Eroğlu, ''Geçenlerde bir genç, parkta pitbull köpeğinden korkup kaçarken düşüp kafasını betona çarptı ve vefat etti. Daha önce bir çocuğu parçaladı. İşin vahameti büyük. Bazı mafya ve çetelerin de çeşitli sebeplerle bu pitbull köpeklerini kullandığını biliyorsunuz. Bunları engellemek açısından 'dışarıda tasmasız dolaşmasın, kısırlaştırılsın' diye, ilgili veteriner merkezlerine gittiğinde kaydı tutulsun diye yapılan işlemdir. Yok etme diye bir şey yok'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Ankara'da yaptığınız toplantıda, mikrofonlar kapatıldığında diğer bakanların sizin hakkınızda konuşmasını nasıl karşıladınız?'' sorusuna Eroğlu, ''Sayın bakanlar dedikodumu yapmışlar. Bizim kendi aramızda sıkı bir dostluk var. Zaman zaman böyle espriler yaparız. Bakanlar arasında tatlı bir espri konusu olur, bunları biz çok hoş karşılarız'' diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da ''Ulaştırma Bakanı'mız bana bir cümle söylemişti, ben de onu cevaplamıştım. Sağ olsun, sayın Hoca'mızın, Bakan'ımızın her zaman bu tür hoşgörüsü vardır'' dedi.

Toplantının ardından, katılımcı şirket temsilcilerinin, Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri (CTS) Merkezini ziyaret edeceği ve yetkililerden bilgi alacağı belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
pitbulllar, toplanmayacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık