IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2010, 09:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kartal'da cephanelik ev bulundu




İstanbul Kartal'da terkedilmiş bir evde çok sayıda el bombası ve mühimmat bulundu. Polis ekipleri, evde 5 el bombası, 75 G3 tüfeği mermisi ve mühimmat taşımada kullanılan 3 tahta kasa ele geçirdi.
Polis, Çavuşoğlu mahallesi Çobanyıldızı caddesi üzerindeki evi güvenlik çemberi altına aldı. Bölgede Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin incelemeleri devam ediyor.
Polis ekipleri, Kartal'daki terk edilmiş evde 5 el bombası, 75 G3 tüfeği mermisi ve mühimmat taşımada kullanılan 3 tahta kasa ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu Mahallesi Çobanyıldızı Caddesi'ndeki 40 numaralı evde mühimmat olduğu ihbarını değerlendiren ekipler, olay yerine gelerek çevre güvenliği aldı. Kağıt toplayan bir çocuğun polislere evdeki durumu ihbar ettiği öğrenildi.
Mühimmatlar, olay yeri inceleme ekipleri tarafından bir minibüse konularak detaylı inceleme için emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Olay yeri inceleme ekipleri tarafından poşetler içerisinde minibüse yüklenen mühimmatın emniyet müdürlüğüne götürüldüğü aktarıldı. Ekiplerin evdeki aramaları devam ediyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bulundu, ev, kartalda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık