IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2010, 18:41   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siverek'te baba ile 4 oğlu arasında silahlı çatışma




ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, 50 yaşındaki İsa Yeniay kavgalı olduğu ve bugün de telefonda tartıştığı 4 çocuğu ve eşinin bulunduğu eve tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı. Çocuklarının da karşılık vermesiyle çıkan çatışmaya polis müdahale edip önledi. Kimsenin yaralanmadığı çatışmadan sonra Yeniay ailesinin yaşadığı evde 3 pompalı tüfek, 1 tabanca ve yüzlerce mermi ele geçirdi.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında Siverek'in Ayvanat Mahallesi 11. Sokak’ta meydana geldi. Alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen çiftçi İsa Yeniay, yaklaşık bir yıl önce tartıştığı eşi Meryem ve çocuklarından ayrı yaşamaya başladı. Şanlıurfa'da oturan İsa Yeniay, bugün öğle saatlerinde aradığı eşi Meryem’e telefonda barışmak istediğini söyedi. Ancak, olumsuz yanıt alan Yeniay tehdit ederek telefonu kapattıktan sonra, saat 15.00 sıralarında Siverek’e geldi. Meryem Yeniay'ın 4 oğluyla birlikte oturduğu apartmanın birinci katındaki daireye giden İsa Yeniay, burada ‘Ya benimle gelirsin, ya da seni öldürürüm’ diye bağırdıktan sonra elinde bulunan tabanca ve av tüfeği ile rast gele ateş açmaya başladı.

Yeniay’ın tabanca ve tüfeğinden çıkan kurşunlar apartmana ve sokakta bulunan bir otomobile isabet ederken yaşları 17 ile 30 arasında değişen Abdullah, Şeyhmus,, Murat ve M. Yeniay kardeşler, babalarına aynı şekilde tabanca ve tüfekle karşılık verdi.
Yaklaşık 10 dakika süreyle çatışan baba ve oğullarına, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler müdahale etti. Çok sayıda ekibin yönlendirildiği bölgede İsa Yeniay, tfeği ve tabancasıyla birlikte gözaltına alınırken, bu sırada evden çıkıp kaçmaya çalışan Abdullah, Şeyhmus, Murat ve M. Yeniay kardeşler de çevrede önlem alan polisler tarafından yakalandı.

Mahallede büyük korkuya yol açan çatışmanın ardından baba ve 4 oğlunu gözaltına alan polis, bu kez arama yapmak için Yeniay ailesinin evine girmek istedi. Ancak, evin kapılarının kilitli olması üzerine içeride birilerinin olabileceğini düşünen polis, apartmanın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Gözaltına alınan 4 kardeşten evin anahtarlarını alan polisr, çelik yeleklerini giyip daireye girdi. Evde yapılan aramada çatışmanın ardından salon ve odalara bırakılan 3 pompalı av tüfeği, 1 tabanca ile yüzlerce mermi ve boş kovanlar ele geçirildi.
Mahallede büyük korku yaşanmasına yol açan ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
4, çatışma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ataşehir'de silahlı çatışma: 1 ölü Desmont Haber Arşivi 0 22 Aralık 2014 17:40
Fatih'te silahlı çatışma: 1 ölü! Desmont Haber Arşivi 0 04 Aralık 2014 18:17
Sultangazi'de silahlı çatışma MasteR06 Haber Arşivi 0 03 Şubat 2014 01:10
Çağlayan'da Silahlı Çatışma Anı Thetis Haber Arşivi 1 08 Mayıs 2012 20:20