IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2010, 16:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antalya'dan ilginç kazalar




Turizmin başkenti Antalya'da 120 noktada., 264'ü hareketli, 120 sabit olmak üzere toplam 384 kameranın 24 saat boyunca kaydettiği kazalardan bazıları ise görenleri şaşkınlığa uğratıyor.

Antalya'da sürücü ve yayaların bir anlık dikkatsizliğinden kaynaklanan kazalar, kentin değişik noktalarına yerleştirilen MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydediliyor. Mobese kameralarının kaydettiği kazaların pekçoğu sürücülerin dikkatsizliğinden kaynaklanıyor ancak 'Bu kadar da olmaz' dedirten bazı kazalara ise yayalar neden oluyor.

ŞAŞIRTAN KAZALAR

MOBESE kayıtlarında Antalyaspor Kavşağı'nda meydana gelen kazada, kırmızı ışık ihlali yapan bir minibüsün, yeni kalkış yapan bir otomobile çarpması dikkat çekerken, Opera Kavşağı'nda da benzer kaza, aynı nedenlerle meydana geliyor. Yine kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil yeni kalkış yapan bir başka otomobile çarpıyor.

İKİ MOTOSİKLETLİ ÇARPIŞIYOR

MOBESE kameralarına yansıyan başka bir kazada dikkatsiz bir motosiklet sürücüsü, bir başka motosiklet sürücüsü ile çarpışıyor. Motosiklet sürücüleri çarpışmanın etkisiyle bovling topu gibi sürükleniyor. Düden Kavşağı'nda ise yine bir kırmızı ışık ihlali, iki motosikletin çarpışmasına neden oluyor.

TRAMVAY YOLUNDA KAZA

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi'ndeki tramvay yolundan giden bir minibüs, MOBESE kameralarına yanısıyan kayıtlarda, yine tramvay yolundan geçen bir vatandaşa çarparak yaralanmasına neden oluyor.

BUNLAR DA YAYA HATALARI

Teomanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen kaza ise insanı hayrete düşürüyor. Yanındaki arkadaşıyla sohbete dalan şahıs, yolun karşısına geçmek isterken yolda seyreden hareket halindeki bir araca çarpıyor. Benzer bir kaza da Fahrettin Altay Caddesi'nde meydana geliyor. Dalgın bir genç, koşarak yolun karşısına geçmek isterken, seyir halindeki bir otomobili fark edemiyor ve otomobile çarparak yaralanıyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
antalyadan, ilginc, kazalar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlginç Kazalar Zen Fotoğraf Kulübü 0 20 Aralık 2012 20:36