IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2010, 16:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocası katili oldu!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dün gece kocası tarafından, dedesinin evinde öldürülen Derya F.'nin (24) 15 yaşındayken ailesinin tüm ısrarlarına rağmen Kadir F. ile kaçtığı öğrenildi. Dedesi Mustafa Kızıl'ın yanında büyüyen genç kadın, ailesinin izin vermesiyle Kadir F. ile evlenerek Mersin'in Silifke ilçesine yerleşti. 2 çocuk annesi kadının dayısı Mustafa Kızıl, maddi sorunlar nedeniyle 4 yıl önce çiftin Karaman'a yerleştiğini ve yeğenine bir iş bularak çalışmasını sağladıklarını, maddi destekte de bulunduklarını söyledi.

Çalışmayan eşi ile sorunları artan genç kadının 4 ay önce dedesinin evine döndüğünü anlatan Mustafa Kızıl, "Aralarında anlaşıp boşanmaya karar vermişler. Çocuklardan Nebahat babasının yanında, Bünyamin de annesinin yanında kaldı. Babamın yanında kalmaya başladılar. Bu günde boşanma davaları vardı. Dün akşam Kadir, babamın evinin önünde dolaşmış durmuş. Yeğenim gece işten geldikten sonra annem ve babam ile birlikte sofraya oturduklarında bahçe duvarından atlayarak açık olan kapıdan Derya'ya av tüfeğiyle 2 el ateş
ederek öldürmüş" dedi.

Kendi çocuğunun yanında yıllarca aynı yastığa baş koyduğu bir kişiyi öldüren şahsın ruh hastası olabileceğini ifade eden Mustafa Kızıl, ''Bunu bir insan nasıl yapabilir. Şimdi benim yeğenim öldü. Kendisi cezaevinde sürünecek. 2 tane çocuk ortada kaldı. Tek amacı çocuklarına bakmak olan, bunun için günlük 12 saat çalışan gencecik bir kadın öldü. Ben Kadir'in bu cinayeti planlayarak yaptığına inanıyorum. Cezası neyse en ağır şekilde çeksin" diye konuştu.

Karaman Devlet Hastanesi morgundan alınan Derya F.'nin cenazesi öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kır Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cinayetten sonra Mersin'in Mut ilçesinde yakalanan Kadir F. ise Karaman Adliyesi'ne sevk edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
katili, kocası, oldu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayınbaba, damat katili oldu Desmont Haber Arşivi 0 28 Aralık 2014 18:34
Eski Kocası, Şimdi KARISI OLDU! Luthien Esrarengiz Olaylar 0 06 Ağustos 2014 14:38
Kocası kanserden öldü, milyarder oldu yaSmin Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2014 16:14