IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2010, 17:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tinerciler nikahı basıp saldırdı




TBMM eski Başkanvekili Sökmenoğlu’nun yeğeni ve eşi nikah çıkışında madde bağımlısı 7 çocuğun sopalı saldırısına uğradı.

Murat Sökmenoğlu’nun şahitlik yaptığı yeğeninin nikah töreni tinercilerin nikah çıkışında saldırması sonucu kabusa dönüştü. Uyuşturucu madde bağımlısı 7 çocuk, içi altın dolu takı torbasını almak için, sopalarla Rus gelin Swetlana Kılıçalp ve damat Mengü Kılıçalp’in bulunduğu otomobile saldırdı.

Genç çifti, gelin aracının şoförü kurtardı. Şişli Belediyesi Evlendirme Dairesi görevlileri “Tinercilerden dolayı 10 yıldır burada sorun yaşıyoruz. 10 yıldır burada tinerci çocuklar nikah salonu çıkışında gelin arabalarına saldırıyor. Polisin güvenlik tedbiri almalarını istiyoruz” dedi.
KESEYİ ALAMAYINCA SALDIRDILAR
Enka Holding Moskova şantiyesi mühendisi Mengü Kılıçalp ile Rus uyruklu Swetlana Kılıçalp, cumartesi günü evlendi. Nikah sonrası, altın, bilezik ve diğer takılarla nakit paralar, gelinin bileğine bağlanan keseye konuldu. Kılıçalp çifti evlendirme dairesinin otoparkında bulunan gelin arabasına doğru ilerlediler. Genç çift yakınları ile vedalaşıp arabaya binmek üzereyken, 14-15 yaşlarındaki 7 tinerci çocuk, ellerinde sopalar ile aniden ortaya çıktı. Çocuklardan ikisi, gelin ve elindeki takı torbasına, diğerleri de damat ve yakınlarına saldırdı.
Gelin Swetlana Kılıçalp, takı torbasını vermemekte direnip şoförün yardımıyla hemen arabaya bindi. Torbayı alamayan tinerciler, bu kez ellerindeki sopalarla aracın camlarını kırdı, ancak şoför aracı hızla sürüp, uzaklaşarak genç çiftin canını kurtardı.Tinerciler de kaçtı.
Şikayetçi olmadılar
Olayla ilgili konuşan Murat Sökmenoğlu ile prosedürün uzun sürmesi nedeniyle şikayetçi olmadıklarını söyledi. Sökmenoğlu “Ben nikah şahitiydim, tören bitince çıktım. Otoparka geldiklerinde tinerciler belirmiş. Torbayı gelinden almaya çabalamaşılar. Şoför müdahlede bulununca bu kez de arabaya hücüm edip camları kırmışlar. Başkan Sarıgül’ün bir çözüm bulması lazım” dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basıp, nikahı, saldırdı, tinerciler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
‘Tinerciler Kurdu’ Cümhüriyeti N999 Haber Arşivi 0 08 Şubat 2012 18:13
Şu Çılgın Tinerciler N999 Haber Arşivi 0 08 Şubat 2012 18:13
Ebru Destan'a Tinerciler Saldırdı Kralice Haber Arşivi 0 25 Aralık 2008 13:54
Tinerciler adamı yaktı Kralice Haber Arşivi 0 05 Eylül 2008 20:04
Üstüme Basıp Geçme ... Amy_Lee_Fan_Boy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 05 Ekim 2006 22:51