IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2010, 17:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Petek yaşından çok daha olgun




Kanaltürk'te yayınlanan 'Ünlüler Bulvarı' programının yapımcılığını yapan Can Tanrıyar, toplum baskısı yüzünden ilişkilerini yeniden deneme kararı aldıklarını söyledi.

Bugün gazetesinin haberine göre Tanrıyar şöyle konuştu:"İkimize de barışmamız için insanlar çok baskı yapıyor. 10 yılın hatırına denemeye karar verdik. Sonunda yeniden barışacağız diye bir şey yok. Olmuyorsa birbirimizi üzmeden, ya bitireceğiz ya da devam edeceğiz" dedi. Petek'le ayrı dünyaların insanları olduklarını ifade eden Tanrıyar, Petek'in yaşından çok fazla olgun olduğunu belirtti.

Petek'in çok ağır yaşamayı sevdiğini kendisinin ise hiperaktif olduğunu söyleyen Tanrıyar, "Hep birbirimizi değiştiririz diyerek buralara geldik. O beni, yıllar geçiyor yaşlanır sanıyordu. Ben de yıllar geri gidiyor. Ben onun için daha hareketli olur diye düşündüm ikimizin de tahmini tutmadı. Şimdi ikimizde ödün vereceğiz" dedi. Petek'in çok kıskanç bir insan olduğunu belirten ünlü yapımcı eski karısının bayan hayranlarına "Ne çektiriyorsunuz? Bu insan şarkıcı mı, oyuncu mu?" diyerek tepki gösterdiğini iddia etti.

6.30'DA EVE GİDEMEM

Tanrıyar "Ayrılığa alışmak Petek'e alışmaktan daha kolay. Petek'e 80 yaşında zor yürüyen evden çıkamayan bir adam lazım. Ben gece gezmeden duramıyorum. Şartları zorlayacağız. Bu sefer ayrılırsak yılan hikâyesine dönmeyecek. Ben saat akşam 6.30'da eve nasıl gideyim. Hayatım boyunca 75 yıldır bu saate eve gitmedim. Bundan sonra yaş önemli değil. Kafa yaşı genç bir insan arıyorum. Barıştık, müziği sevdiğim için otelin diskosuna gittik. Petek "Bu ne ses? Kıssınlar biraz sesi" demeye başladı. Diskotek orası ses kısılır mı? Bekar insanlarla görüşmeyecek mişim! Böyle bir şey olurmu?" diyerek ilk günden dert yanmaya başladı.
Mart ayında sürpriz bir kararla 10 yıllık birlikteliklerini sonlandıran Can Tanrıyar ve Petek Dinçöz çifti, bir kaç kez bir araya gelmiş ancak her buluşmada kavgalı bir şekilde ayrılmıştı. Çift geçtiğimiz gün barıştıklarını twitter'dan bildirmişti. Ayrılıkları sırasında Petek Dinçöz'ün evde sahnedeki gibi alımlı olmadığını açıklayıp, makyajsız, eşofmanlı, ayağında pufidik terliklerle dolaştığından yakınan Can Tanrıyar barışır barışmaz söylediği sözlerine Dinçöz'ü kızdıracak gibi görünüyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cok, olgun, petek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adnan Olgun Biyografisi - Adnan Olgun Hayatı - Adnan Olgun Kimdir AftieL Ressamlar 0 15 Mayıs 2014 07:56
Üç yaşından daha önce olanları için hatırlamıyoruz? Amelia Merak Ettikleriniz 0 01 Mart 2014 17:15
Olgun Erkek Daha mı Makbul? Sue Ah Kadınlar 1 22 Temmuz 2012 14:13
Olgun erkek daha mı makbul? Kalemzede Ah Kadınlar 0 23 Mayıs 2012 20:44