IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2010, 13:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HSYK Başkanvekilini çıldırtan poz




Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, AK Parti kurmaylarının karar sonrası gözlerinin içinin güldüğünü savunarak ''(Timsah gözyaşları) diye bir kavram var biliyorsunuz, ben onu izledim akşam." dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Özbek'in sözünü ettiği isimlerin başında Adalet Bakanı Sadullah Ergin geliyordu. Karar sonrası haber kanallarına çıkan Ergin'in işte bu yüz ifadesi, HSYK Başkanvekili Özbek'i çılgına çevirdi

"
YAZIK OLDU"
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, Anayasa Mahkemesinin Anayasa değişikliği paketine ilişkin kısmi iptal kararı ile ilgili ''Kişisel düşüncemdir, iptal ediliyormuş gibi izlenim vererek iptal edilmemiş gibi bir karar ortaya çıkmıştır. Bu sebeple de (yazık oldu) diyorum'' dedi.

Özbek, HSYK'ya gelişinde, gazetecilerin Anayasa Mahkemesinin Anayasa değişikliği paketine ilişkin kısmi iptal kararı ile ilgili sorularını yanıtladı.
"YÜRÜTME MEMNUN"

''Yürütmenin, sayın bakanın ve yürütmenin diğer mensuplarının da bu karardan memnun olduklarını ifade edebilirim'' diyen Özbek, ''İşin esasına girilip, öyle bir inceleme yapılmış olması açısından bir takım yakınmalarda bulunulduğunu'' hatırlattı.

"BİR ÇOK ŞEYLER OLABİLECEK"
Anayasa hukukçusu olmadığını vurgulayan Özbek, şu görüşleri dile getirdi:

''Ama işin esasına girilebilir mi, girilemez mi, o ayrı bir tartışma konusu olabilir. Ama işin esasına girildiyse, bu noktadan değil, daha esaslı unsurlardan bir iptal çıkması gerekirdi. Sanki, yine kişisel düşüncemdir, iptal ediliyormuş gibi izlenim vererek iptal edilmemiş gibi bir karar ortaya çıkmıştır. Bu sebeple de (yazık oldu) diyorum. Bu yazık oldu ifademin arkasında da daha ileriki aşamalarını size çok detaylarla açıklayacağım, bir çok şeyler de olabilecek.''

"GÖZLERİNİN İÇLERİ GÜLÜYORDU"

Özbek, bir başka soru üzerine de ''(Timsah gözyaşları) diye bir kavram var biliyorsunuz, ben onu izledim akşam. Hükümet kanadının saygıdeğer mensuplarının yüzleri gülüyordu. Gözlerinin içleri gülüyordu, farkında olmuş olmanız lazım'' dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başkanvekilini, çıldırtan, hsyk, poz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD'yi çıldırtan görüntü Desmont Haber Arşivi 0 31 Aralık 2014 22:36
Çıldırtan Hasta Ay Fıkra 0 05 Temmuz 2010 18:25