IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2010, 17:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cizre'de Toros marka aracın sırrı




Eski Kayseri Jandarma Alay Komutanı Albay Cemal Temizöz ve eski Cizre Belediye Başkanı Kamil Atağ'ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklardan Nurettin Elçi, "Cizre'de o Toros marka taksiye binen bir daha geri gelmiyordu" dedi.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Albay Temizöz, Kamil Atağ, Tamer Atağ, Fırat Altın (Abdulhakim Güven), Hıdır Altuğ, Adem Yakin ve Kukel Atağ katıldı.

Duruşmanın sabahki bölümünde maktul Ramazan Elçi'nin 1994 yılı şubat ayında öldürülmesiyle ilgili 4 tanık dinlendi.
UZUN NAMLULU SİLAHLI İKİ KİŞİ GELDİ

Tanıklardan maktul Elçi'nin kardeşi Nurettin Elçi, olay günü kardeşiyle birlikte ilçe merkezindeki dükkanlarında çalıştıkları esnada ellerinde uzun namlulu silah bulunan 2 şahsın geldiğini söyledi.

Kendisinin o esnada dükkanın arka bölümünde çalıştığını anlatan Elçi, "Gelen şahıslar, 'Ramazan ve Nurettin Elçi'nin dükkanı bu mu?' diye sordu. İçeride müşteriler vardı. Kardeşim 'evet' diye cevapladı. Ben konuşmaları duyuyordum. Şahıslar, içerideki müşterilere 'herkes dışarı çıksın' dedi. Bende arka bölümde elime bir teneke yağ alıp sanki müşteriymişim gibi dükkandan çıktım. Şahıslar beni tanımadı. Dükkanın karşısında bekledim. Kardeşimi alıp Toros marka otomobile bindirip götürdüler" dedi.
"4 GÜN SONRA KARDEŞİMİ MORGDA BULDUM"

Olayla ilgili olarak Cizre Cumhuriyet Savcılığına dilekçe yazdıklarını ancak olumlu bir cevap alamadıklarını anlatan Elçi, yaklaşık 3-4 gün sonra hastane morgunda bir cesedin bulunduğunu ve bu cesedin kardeşi Ramazan Elçi'ye ait olabileceği yönünde duyumlar aldığını kaydetti.
"GİDEN GELMİYORDU"

Hastane gittiğinde, cenazenin kimsesizler mezarlığında defnedilmek üzere belediye ekiplerine teslim edildiğini öğrendiğini ifade eden Elçi, "Bunun üzerine mezarlığa gittim. Daha toprağa verilmemişti. Görevlilerden izin isteyip tabutu açıp ölen şahsın yüzüne baktım. Kardeşimi tanıdım. Başından tek kurşunla vurulmuştu. Zaten ilçede herkes biliyordu. Cizre'de o Toros marka taksiye binen bir daha geri gelmiyordu. Kurduğumuz taziyeden sonra korkudan Cizre'den ayrılıp İstanbul'a gittim. Birkaç yıl orada kaldım" dedi.

"YEŞİL KART İÇİN ÖLÜM KAYDINA KALP KRİZİ YAZILDI"

Kardeşinin ölüm kaydına Nüfus Müdürlüğünde "kalp krizi" diye yazıldığını anlatan Elçi, "Annem ve amcam İskender Elçi, olaydan sonra 'yeşil kart' alabilmek için ilgili kurumlara müracaatta bulunmuşlar. Okuma yazma bilmeyen anneme 'yeşil kart' için gerekli diye bir takım evraklar imzalatılmış. Ona 'tamam sen git yeşil kartın çıkarılacak' denilmiş. Yeşil kart alabilmek için bu şekilde işlem yapılmış" dedi.
HIDIR ALTUĞ'U GÖSTERDİ

Mahkeme başkanı, tanık Elçi'ye sanıklar arasında, olay günü kardeşi Ramazan Elçi'yi götüren şahısların bulunup bulunmadığını sordu. Sanıklara dönen tanık Elçi, Hıdır Altuğ'u göstererek, "Bu kişi gelenler arasında vardı" dedi.

Mahkeme heyeti, Ramazan Elçi'nin öldürülmesi olayıyla ilgili olarak iki belediye işçisi ve bir esnafı da tanık olarak dinledikten sonra duruşmaya ara verdi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aracın, cizrede, marka, sırrı, toros


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Marka Marka Modemlerde Port Açmak Serhat Ağ, Network ve Networking 9 15 Mayıs 2009 18:24
Toros TS ( Hoş Bir Modifiye ) Hasan Otomobil Haberleri 3 01 Eylül 2006 03:05
Efsane Toros&Şahin Hasan Otomobil Haberleri 0 20 Haziran 2006 09:21