IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Üç gün cesetle yaşadı! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/343546-uc-gun-cesetle-yasadi.html)

Lucifer 09 Temmuz 2010 17:38

Üç gün cesetle yaşadı!
 
Bursa'da, barışmak istediği eşini 25 yerinden bıçaklayıp öldüren zanlı, çocuğunu görmeye gidince yakalandı. Zanlının, ölen eşinin cesediyle 3 gün uyuduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Selimpaşa Mahallesi'ne 45 gün önce taşınan Makbule Aksoy (30)'un evinden ağır kokular gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Polis, çilingir yardımıyla girdiği evde, bir hafta önce 25 bıçak darbesiyle öldürülen Makbule Aksoy'un cesedine ulaştı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektiflerinin sürdürdüğü soruşturma neticesinde, boğuşma sırasında yaralanan ve kanlı elbiseleri bulunan zanlının, maktulün eşi Selahattin Aksoy (46) olduğunu belirlendi. Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için polis bütün detayları incelemeye aldı. Ortada kalan 2 yaşındaki çocuklarının bakımını ise bir bakıcı üstlendi.

Zanlının, çocuğun kaldığı Hoca Hasan Mahallesi'ndeki eve gelebileceğini düşünen polis, evin çevresinde tedbir aldı. Çocuğunu özleyip görmeye gelen Selahattin Aksoy, ekipler tarafından yakalandı.

Selahattin Aksoy, polisteki ifadesinde, eşinin kendisini eski eşiyle aldattığı düşüncesiyle sürekli tartıştıklarını ve bu yüzden ayrı yaşadığını, olay günü ise barışmak için eve gittiğini anlattı. Eşinin kapıyı kendisine açmaması üzerine kapıyı zorla açmaya çalışan Selahattin Aksoy ile eline bıçak alan Makbule Aksoy arasında tartışma yaşandığını, eşinin kendisine bıçakla saldırması üzerine bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Ardından ölmek için böcek ilacı alan Selahattin Aksoy'un, 3 gün boyunca karısının cesedi ile uyuduğunu, ardından ise evden kaçarak parklarda yaşadığı belirlendi.

Zanlı, "Kasten adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net