IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2010, 17:04   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Plajda iki küçük kıza cinsel tacize gözaltı




MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Gündoğan Beldesi'ndeki halk plajında 13 ve 14 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen evli ve iki çocuk babası 46 yaşındaki K.K., jandarma tarafından gözaltına alındı.


Badana ustası K.K., iddiaya göre dün öğle saatlerinde, Gündoğan Beldesi'ndeki mavi bayraklı halk plajında, denize girip güneşlenen 14 yaşındaki M.K. ile 13 yaşındaki M.T.'ye ilgisini anlatan iki sayfalık cinsel içerikli mektup verip, cinsel organını gösterdi. İki küçük kızın durumu anlattıkları aileleri, jandarmaya gidip K.K.'den şikayetçi oldu.
Jandarmanın ifadelerine başvurduğu kızlardan M.K., ifadesinde, “Arkadaşım M.T ile denize girip güneşleniyorduk. 50 metre ilerimizdeki bir adamın sürekli bize bakıp gülerek, bir şeyler yazdığını fark ettik. Bir süre sonra yanımıza yaklaşıp, bize bir mektup verip, tekrar yerine döndü. Biz mektubu okuduğumuz sırada, şortunun arasından cinsel organını gösterince, hemen koşarak uzaklaştık” dedi. Olayın ilçede duyulmasının ardından eline sopa alan bazı öfkeli kişiler, otomobilleriyle belde sokaklarında dolaşıp, K.K.'yi aramaya başlarken, jandarma K.K.'yı beldeye üç kilometre uzaklıktaki bir inşaatın şantiyesindeki personel koğuşunda yakalanıp, gözaltına aldı.
HAYALLERİNİ YAZMIŞ
K.K., jandarmadaki ifadesinde, mektubu kendisinin yazdığını kabul etti. K.K., “Ancak, bunlar benim hayalimdi. Hayalimdekileri kağıda döktüm. Kötü bir niyetim yoktu. Cinsel organımı ise göstermedim. Şortumun arasından sarkmış olabilir. Benim de çocuklarım var. Çocukları korkuttuğum için üzgünüm. Özür dilerim” diye konuştu. K.K., işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.
K.K.'nın iki kız çocuğuna verdiği mektupta, yedi yıldır eşinden ayrı olduğunu, beş yıldır ise hiç kimseyle cinsel ilişkide bulunmadığını belirtip, “Sizleri plajda gördüğümde, Kleopatra ve Afrodite benzettim. Sönmekte olan bu volkan birden patlamaya hazır hale geldi. Alev alev yanıyorum. Siz aynada hiç vücudunuza baktınız mı? Şu an beni çıldırtma noktasına getirdiniz. Size baktıkça kendimden geçiyorum. Sizlere uzatıp ellerimle tutacak kadar yakın olmak beni kahrediyor. Bunları okuyunca beni yanlış anlamayın, her şeyin bir ilki vardır. Belki siz de bu ilklerden birkaçını yaşamak istersiniz. Sizler o kadar masum, seksi ve çekicisiniz ki önünüzde diz çökmek, kulunuz köleniz olmak istiyorum. Şu an bambaşka bir dünyadayım. Ne isterseniz yaparım. Bu mektubu alınca bana sakın gel demeyin buna kalbim dayanmaz. Ancak ne isterseniz yapmaya hazırım” yazdığı öğrenildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinsel, gözaltı, iki, küçük, kıza, plajda, tacize


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Parkta 2 kıza cinsel taciz iddiasına gözaltı Seth Haber Arşivi 0 12 Eylül 2014 20:08
Küçük kıza aile boyu cinsel taciz PassioN Haber Arşivi 1 20 Nisan 2012 23:10
Cinsel tacize 28 yıl Collettivo Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2008 08:07