IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2010, 23:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsveç hükümetinde seks skandalı




Ülkede paralı seksin yasak olmasına rağmen para karşılığı bir hayat kadını ile birlikte olduğu ortaya çıkan Çalışma Bakanı Sven Otto Littorin, görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Yaşanan seks skandalinin 19 Eylül’de yapılacak genel seçimlerde, iktidardaki Ilımlı Partiye oy kabettireceği ortaya çıkınca, Başbakan Fredrik Reinfeld sıkıntılı günler yaşamaya başladı.

Ülkenin yüksek tirajlı Aftonbladet gazetesi, Çalışma Bakanı Sven Otto Littorin’in 2006 yılında bir hayat kadını ile para karşılığı seks yaptığını ortaya çıkardı. Sven Otto Littorin, iddiaları red etmesine rağmen, çarşamba günü istifa ettiğini açıkladı. Bir basın toplantısı yaparak istifasını açıklayan Littorin „özel durumlardan nedeni istifamı Başbakan Reinfeld’e sundum. Bu durumda görevime devam etmem doğru olmazdı“dedi. Konuyla ilgili bir basın toplantısı yapan Başbakan Reinfeld Littorin davası ile ilgili konu hakkında bana bilgi verildi. Kendisi bana para karşılığı seks satın aldığı iddialarının doğru olmadığını söyledi ama istifasını verdi. Ben eski bakanıma inanıyorum. Ancak bu durum onun özel ve ailevi bir durumudur“dedi. Hayat kadınını gazeteye yaptığı açıklamaların doğruluğuna ne kadar inandığı konusunda bir soruya da Başbakan Reinfeld „gerçekleri ortaya çıkarmak benim işim değil. Benim görevim Littorin’in bana anlattıklarını sizlere aktarmak“ dedi. Afton Bladet gazetesine açıklama yapan Anna adındaki hayat kadını, Littorin’in 4 yıl önce kendisi ile bara karşılığı seks yaptığını ve telefonunu verdiğini öne sürdü. Çalışma bakanı Littorin iddiaları kabul etmeyince, gazete telefon numarasından yola çıkarak bir araştırma yaptı ve telefonun Litorin’e ait olduğunu ortaya çıkardı.

DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hükümetinde, isvec, seks, skandalı, İsveç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Manastırda seks skandalı AngeL Haber Arşivi 6 13 Şubat 2015 19:56