IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Temmuz 2010, 07:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anlasma Tamam 2 banka Birlesiyor.




Fortis Bank A.Ş. ile TEB A.Ş'nin, TEB A.Ş. altında birleşmesi için yönetim kurullarından karar çıktı..

Fortis Bank, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile birleşme işlemleri için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) ilgili yönetmeliği uyarınca, BDDK'dan, birleşme işlemlerine başlamak ve devam etmek üzere ön izin almak için Fortis Bank A.Ş. Genel Müdürlüğünün yetkilendirildiğini duyurdu.

Fortis Bank A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, 3 Haziran 2010 tarihinde Fortis Bank A.Ş. ile Türk Ekonomi Bankası A.Ş. tarafından yapılan açıklamalarda Çolakoğlu Grubu ile BNP Paribas Grubu arasında imzalanan niyet mektubunda, Fortis Bank A.Ş. ile TEB A.Ş'nin, TEB A.Ş. altında birleşmesi hususunda ilgili bankaların çoğunluk hissedarları arasında mutabakat sağlandığı ve ilgili makamlara gerekli müracaatların yapılacağının bildirildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "TEB A.Ş. ve Fortis Bank A.Ş. tarafından yürütülen birleşmeye ilişkin fizibilite raporu hazırlık çalışmalarını takiben birleşme ve yapılandırma çalışmalarının uygulanmasına başlanması için 12 Temmuz 2010 tarihli Fortis Bank A.Ş. Yönetim Kurulu kararı uyarınca, söz konusu birleşmenin, birleşmeye taraf bankaların 30 Haziran 2010 tarihli mali tablolarının esas alınarak gerçekleştirilmesine, bu tarihten sonra gerçekleştirilecek yapılandırma çalışmalarının birleşmeye esas mali tablolara etkilerinin, denetim raporunda ve uzman kuruluş tarafından yapılacak değerleme çalışmalarında ve birleşme oranının belirlenmesinde dikkate alınmasına, değerleme çalışmalarını yürütmek üzere bağımsız uzman kuruluş olarak Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş'nin (Ernst&Young) tayin edilmesine karar verilmiş, birleşme işlemleri için BDDK'nın ilgili yönetmeliği uyarınca, BDDK'dan, birleşme işlemlerine başlamak ve devam etmek üzere ön izin almak için Fortis Bank A.Ş. Genel Müdürlüğü yetkilendirilmiştir.

Söz konusu birleşmeye ilişkin olarak, 3 Haziran 2010 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında belirtildiği üzere, yapılandırma çalışmaları tamamlandıktan sonra TEB Mali Yatırımlar A.Ş. TEB A.Ş'de çoğunluk hisselerine sahip olmaya devam edecektir. Çolakoğlu Grubu ile BNP Paribas Grubu'nun her biri, birleşme öncesinde olduğu gibi, TEB Mali Yatırımlar A.Ş'de yüzde 50 hissedarlık oranına sahip olacaktır."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, anlasma, banka, birlesiyor, tamam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Promet tamam tamam.. Slipknot Komik Loglar 1 26 Eylül 2015 23:31