IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2010, 21:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erbakan kongre krizine el koydu!




Erbakan, milli görüş çizgisinin sürekliliği için yeni bir kongre yapılacağını duyurdu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Eski Başbakanlardan ve kapatılan Refah Partisinin son Genel Başkanı Necmettin Erbakan, 11 Temmuzdaki Saadet Partisi (SP) Olağanüstü Büyük Kongresinin, gelecekteki seçim çalışmaları döneminde birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve heyecanla çalışmayı temin bakımından istenen neticeyi vermediğini'' belirtti.

Erbakan, yaptığı yazılı açıklamada, Saadet Partisinin 11 Temmuzda mevsim itibariyle elverişli olmayan şartlara rağmen büyük bir coşku ve heyecanla canlı bir kongre yaptığını belirterek, ''Fakat kongre önümüzdeki seçim çalışmaları döneminde birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve heyecanla çalışmayı temin bakımından istenen neticeyi vermemiştir'' ifadesini kullandı.

Bunun sebebinin 'iyi niyetle daha iyisini yapacağız' zannıyla partiyi davasından, gaye ve temel esaslarından uzaklaştırmaya yönelik bir takım arzuların yürürlüğe konulmak istenmesi olduğunu ileri süren Erbakan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''40 yıllık Milli Görüş davasının tek temsilcisi olan Saadet Partimizin ana hedef, gaye ve esaslarından uzaklaştırılmasını ve diğer partilere benzer bir parti haline getirilmesini camiamız mensubu hiçbir şuurlu kardeşimiz tasvip etmez.

Bu durumda partimizi bütün diğer partilerden üstün kılan mevcut 60 partinin benzeri 61. bir parti olmaktan muhafaza etmek, temel esaslarımızdan uzaklaşılmaması için elden gelen her türlü gayreti göstermek, Milli Görüşe inanan her kardeşimizin inancının gereğidir.

Temel esasların muhafazası için ve seçime giderken birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik örneğinin ortaya konulması ve bunların yeni bir kongre ile en kısa zamanda bütün milletimize gösterilmesi milli bir görevdir.

Çünkü, mevcut yönetimde yer alan milli görüşçü kardeşlerimizin her birinin kıymetli olduğunu biliyoruz. Ancak temel esasların muhafazası için tek tek şuurlu olmak yetmez, ekip olarak temel esasların muhafazasına özel itina gösteren bir yapıda olunması da zorunludur.''

Yeni yapılacak Büyük Kongrenin takdiri ile hep beraber tek bir vücut halinde kardeşlik, sevgi ve heyecanla önlerindeki atılımı gerçekleştirmek için camianın üzerine düşen görevi en büyük başarıyla yerine getireceğine inandığını ifade eden Erbakan, ''yapılacak kongrede bütün delegelerin ve parti mensuplarının hiçbir ayırım gözetmeden birbirlerini sevgi ve saygıyla kucaklayacaklarına yürekten inandığını'' kaydetti.
A.A

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
el, erbakan, kongre, koydu, krizine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Necmettin Erbakan Ruj Tarih / Siyaset 0 05 Eylül 2011 02:40
Erbakan GÜLL Fıkra 8 18 Eylül 2010 18:36
Şehit krizine devlet el koydu Lucifer Haber Arşivi 0 01 Şubat 2010 14:34
Gül'den Erbakan'a af Crips Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2008 10:13