IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2010, 20:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şahan'la Berrak'ın balkon senaryoları





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Berrak Tüzünataç’la Şahan Gökbakar’ın sabaha karşı saat 05.00’te balkonda öpüşmesinin perde arkasına dair üretilen müthiş senaryolar Hollywood senaristlerini bile kıskandırıyor!
İşte Romeo-Juliet’in balkon sahnesini bile geride bırakan Şahan ve Berrak’ın balkon sefasıyla ilgili magazin camiasında kulaktan kulağa fısıldanan en popüler beş senaryo...
1:ŞAHAN DOĞA’YA NİSPET YAPIYOR

İki yıl büyük aşk yaşadığı Doğa Rutkay' la ilişkisi bittikten sonra ayrı l ığı kaldıramayan Şahan Gökbakar eski sevgi l isine "Bütün ünlü kadınlarla birlikte olacağım" diye mesaj atar. Bu mesajın ardından çalışmalara başlayan Gökbakar, Beren Saat'le Kanyon'da görülür, ardından Merve Sevi'yle 3 ay aşk yaşar. Ardından Zeynep Beşerler'le adı çıkan ünlü komedyenin son icraatı Berrak Tüzünataç' la balkon sefası olur...
2:AYŞE ÖZYILMAZEL İSPİYONLADI

Şahan Gökbakar, Berrak Tüzünataç'la balkona çıkmadan iki gün önce gazeteci-popçu Ayşe Özyılmazel'le Bodrum'da teknesinde öpüşürken görüntülenir. Gökbakar'ı sabah kendisine gazete getirmesi karşılığında teşekkür için öptüğünü açıklayan Özyılmazel, ünlü komedyenle sevgili gibi anılmasının önüne geçmek için şeytani bir plan yapar ve Şahan'la Berrak'ın sabah buluşmasını gazetecilere haber verir.
3:ŞAHAN NEJAT’TAN İNTİKAM ALDI

Şahan Gökbakar, Bodrum'daki yat yarışları sırasında Zeynep Beşerler'e kur yapar. Durumdan rahatsız olan Beşerler'in yardımına beyaz atlı prens Nejat İşler yetişir. Nejat'la Zeynep bardan beraber çıkarken, Şahan arkalarından "Görürsünüz siz" diyerek planını devreye sokar. İstanbul'a dönüşte İşler'in eski sevgilisi Berrak'a kur yapmaya başlayan Gökbakar, sonu balkonda biten aşk oyununu uygulamaya koyar.
4
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ERRAK’TAN NEJAT’A MESAJ VAR

Ciddi ve tutkulu bir ilişki yaşayan Berrak Tüzünataç'la Nejat İşler, kimsenin bilmediği bir sebepten aniden ayrılır. Nejat'ı çok seven Berrak, onun canını acıtmak için en nefret ettiği yerden vurma planı yapar. Oynadığı sanat filmleriyle tanınan Nejat İşler'in, Recep İvedik filmleri nedeniyle hiç haz etmediği Şahan Gökbakar'la yakınlaşır. Sabah saat 05.00'te de balkona çıkarak muhteşem bir finalle mesaj ını verir.
5
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ALKONDA REKLAM ÖPÜCÜĞÜ

Recep İvedik'le milyonlarca izleyiciye ulaşan, reklam kampanyaları büyük başarı kazanan Şahan Gökbakar'a yeni filminde güzel bir partner arayan yapımcılar Berrak Tüzünataç'ta kararkılar. İkilinin sansasyonel bir haberle gazetelerin manşetlerine çıkmaları ve Recep İvedik 4'ün yüksek seyirci sayısına ulaşması için balkon sahnesi planlanır. Haber ses getirecek, Şahan-Berrak'lı film hasılat rekorları kıracaktır...
TEMSİLİ RESİM

Berrak Tüzünataç, Şahan Gökbakar'la sabaha karşı 05.00'te çekilen görüntülerine mahkeme kararıyla yayın yasağı getirtti. Biz de, grafiker arkadaşımız Can Baytak'tan o sabah ünlü balkonda yaşananları anlatan temsili bir illüstrasyon çizmesini rica ettik.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
balkon, berrakın, senaryoları, şahanla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Cam Balkon Dekorasyon Modelleri.. - Cam Balkon Slayt Sunum.. Sevda Ev Dekorasyonu 1 16 Ocak 2012 18:46
Berrak Tüzünataç, Şahan Gökbakar’la yakalandığı evde Nejat İşler’le yaşıyor yoSun Haber Arşivi 2 18 Aralık 2010 13:58
Marmaray'da felaket senaryoları Feronia Haber Arşivi 0 08 Ocak 2010 15:26
DMS Senaryoları Julw Ağ, Network ve Networking 0 27 Nisan 2008 20:23