IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2010, 08:48   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bunu yapan insan olamaz




Bunu yapan insan olamaz

Manisa'da yaşayan bir çocuk annesi Fadime E., Facebook'ta tanıştığı Yakup A. ile sohbetini ilerletip, daveti üzerine İstanbul'a geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Evli olduğu öğrenilen Fadime E., kendisi gibi evli olan Yakup A. ile bir ay birlikte yaşadı. Genç kadının iddiasına göre, bu süre içinde Yakup A. kendisine ve 4 yaşındaki oğlu Yunus E.'ye işkence yaptı. Korkunç olay dayak ve işkenceden bıkan Fadime E.'nin kendini Kartal'daki evin balkonundan atmasıyla ortaya çıktı. Genç kadın çevredekiler tarafından Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın buradaki müdahalesi sırasında olup bitenleri tüm ayrıntılarıyla polise anlattı.
KÜÇÜK ÇOCUĞA İŞKENCE
Genç kadının ifadesi üzerine eve gelen polis, inanılmaz bir manzara ile karşılaştı. 4 yaşındaki Yunus'u yara bere içinde bulan polis hemen küçük çocuğu da hastaneye götürdü. Fadime E., polise oğlunun bu hale Yakup A'nın getirdiğini öne sürdü. Fadime E.'nin iddiasına göre Yakup A, küçük çocuğa akıl almaz yöntemlerle işkence yaptı; cinsel organını ısırdı, tırnaklarını çekti, vücudunda sigara söndürdü. Fadime E.'nin ifadesinin ardından Yakup A. gözaltına alındı.
HASTANEDE KOŞUŞTURMACA
Ölümden dönen anne ve oğlunun Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'nden sevki sırasında basın mensuplarının görüntü almaması için hastane güvenliği adeta seferber oldu. Önce çıkış kapısı değiştirildi, ardından çocuk sedyeyle ambulansa konulurken yüzündeki morluklara aldırmayan güvenlik görevlileri çarşafla yüzünü kapattı. Suratı çocuğu kadar olmasa da morluklarla dolu anne de koşar adımlarla ambulansa bindi. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen küçük çocuğun sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Annesinin durumunun ise iyi olduğu ifade edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bunu, insan, olamaz, yapan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bunu yapan insan! Seth Haber Arşivi 0 18 Kasım 2014 12:18
Bunu yapan insan olamaz PassioN Haber Arşivi 0 25 Şubat 2012 18:43
Bunu yapan İnsan olamaz! BaRoN Haber Arşivi 2 07 Ocak 2011 23:50