IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2010, 14:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sıcaklık 40 derece hissedilecek




Meteoroloji İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Tayfun Yüksel, İstanbul'daki bunaltıcı havanın 3-4 gün daha devam edeceğini bildirdi.

Yüksel, bugün İstanbul'da gün içerisinde sıcaklığın 30 derece, nemin yüzde 50, hissedilen sıcaklığın da 35 derece olduğunu söyledi.

İstanbulluların hava sıcaklığına bağlı olarak yaşadığı bunaltıcı havanın gelecek günlerde artarak devam edeceğini belirten Yüksel,”Karadeniz üzerinde, belli bölgelerde yağışlı hava var. Denizde olan buharlaşmayla birlikte bu yağışların da etkisiyle nemde hissedilir derecede artış var. Bu nem, kuzey rüzgarlarının deniz üzerinden nemli havayı getirmesinden kaynaklanıyor. İstanbul'da bu bunaltıcı hava önümüzdeki 3-4 gün devam edecek” diye konuştu.

Sıcaklıkta çok büyük bir artış olmasa da hissedilen sıcaklığın ve nemin yarından itibaren artacağını kaydeden Yüksel, “Yarından itibaren sıcaklık 32 dereceye çıkacak. Nem yüzde 60-70'lerde olacak. Hissedilen sıcaklık da 39-40 dereceyi bulacak” dedi.

Yüksel, hissedilen sıcaklık ve nemin özellikle kalp hastalarını ve nefes darlığı çekenleri fazla etkileyebileceği uyarısında bulunarak, özellikle güneşin kendini gösterdiği ve nemin fazla hissedildiği 13.00-17.00 saatleri arasında mümkünse dışarıya çıkılmaması gerektiğini söyledi.

İstanbul'daki etkili yağış döneminin atlatıldığını ifade eden Yüksel, “İstanbul'da bugün için zaman zaman belli bölgelerde hafif yağışlar olabilir. Yağışlar, yarın da benzer şekilde biraz daha doğuya kayarak hafif yağışlar şeklinde devam edecek. Bu saatler itibariyle hafif geçişler olsa da yarın ve ertesi gün itibariyle yağış beklemiyoruz” diye konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
40, derece, hissedilecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pazar günü Antalya'da sıcaklık 50 derece hissedilecek Seth Haber Arşivi 0 24 Haziran 2014 17:03
Sıcaklık 10 derece azalacak CtrL İnternet Dünyasından Haberler 0 30 Kasım 2013 14:10
Hissedilen sıcaklık 50 derece Violent Haber Arşivi 0 17 Temmuz 2012 11:02
Dikkat! Sıcaklık 42 derece Ezgi Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2010 16:26