IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2010, 16:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rizeli vatandaş belediyeye kızarsa




Rize'nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi Yusuf Hoca Caddesi'nde binası bulunan Vahdet Erdoğan (63), arsasından geçtiğini belirttiği yolun 50 metrekarelik bölümünü 1,5 metre yükseklikteki duvarla çevirdi.

Erdoğan'ın ördüğü duvar, hem yayaların ve hem de araçların geçişinde aksaklıklara neden oluyor.

Gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıldır yolun kendi arsasından geçirildiğini belirten Erdoğan,şunları söyledi:

''Binamızı 1990 yılında yaparken inşaatı yoldan 5,5 metre geride yaptık. Hiçbir şekilde arsa için kamulaştırma bedeli istemedik. Ancak belediye yaptığı değişikliklerle şimdi süresi dolan binamıza ruhsat vermiyor. Uzun zamandır sorunun çözümünü bekliyorum. Girişimlere rağmen, sonuç alamayınca Rize Tapu Kadastro Müdürlüğü ekiplerine kesin nokta tespiti yaptırdım. Tutanak tutturarak inşaat izni alıp, duvar örmeye başladım. Tek isteğim sorunun çözülmesi. Binamıza ruhsat verildiği an duvarı hemen kaldırmaya hazırız.''

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a birkaç kez konuyla ilgili dosya ulaştırmaya çalıştığını belirten Erdoğan, ''Dosyanın Başbakan Erdoğan'a ulaşıp ulaşmadığını bilmiyoruz. Başbakanımız 11 Ağustos tarihinde Rize'ye gelecek, mutlaka buradaki evine gelecektir. Bu duvarı gördüğü taktirde birileri bir şey anlatacaktır. Biz de kendi mağduriyetimizi anlatacağız'' dedi.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ise duvar örülen yerin Karayollarına ait olduğunu ifade ederek, ''Karayolları yetkilileri ile görüştük. Gerekli incelemeleri yapacaklar. Gelip tespit yapacaklar. Eğer vatandaşımızın mağduriyeti varsa giderilir. Ancak vatandaşımızın bir yanlışı varsa gerekli yasal işlem yapılır. Binanın ruhsatı sona ermiştir. Ancak ilgili kişi eksiklerini tamamlamamış ve binada yapılacak çalışma için yeni proje hazırlamamıştır. Bina ilçenin girişinde eksiklikleri ile göze batmaktadır. Eksiklikleri gidermesi halinde ruhsat vermeme gibi bir şey söz konusu olamaz. Vatandaşımız eksiklikleri gidermek için bir adım atmamak için direnç gösteriyor. Benim tavsiyem eksiklikleri gidersin biz de ruhsatını verelim'' diye kaydetti.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
belediyeye, kızarsa, rizeli, vatandaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MHP'li belediyeye operasyon Katherina Haber Arşivi 0 30 Kasım 2012 11:28
CHP'li belediyeye baskın! Redkid Haber Arşivi 8 07 Kasım 2012 17:11
Apple'ın dev ismi kızarsa... Deep Apple 0 27 Nisan 2012 19:40
BDP'li belediyeye operasyon! LeyLa Haber Arşivi 0 29 Eylül 2011 10:25