IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2010, 16:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İntihar girişiminde can tatlı geldi




Van'ın Özalp ilçesinde, kaçak elektrik kullanımını önlemek amacıyla hazırladığı projenin ciddiye alınmadığını iddia eden kişi, 4 katlı binanın çatısına çıkarak, intihar etmek istedi. Düşmemek için bacaya bağladığı ipi beline saran kişi ikna edilerek çatıdan indirildi

Alınan bilgiye göre, Özalp'te esnaflık yapan Zeynel Abidin Sancar, ilçedeki kaçak elektrik kullanımını önlemek amacıyla 2 yıl önce proje hazırladı. Projenin hayata geçirilmesi durumunda kaçak elektrik kullanımının en aza indirileceğini öne süren Sancar, çalışmasını yetkililere anlatmak için uğraş verdi.

Sancar, 2 yıl süresince tanıtmaya çalıştığı projesinin ciddiye alınmadığını gerekçe göstererek, Cumhuriyet Caddesi'ndeki 4 katlı bir binanın çatısına çıktı.

Çatıdaki bacalara Türk bayrağı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini asan Sancar, elindeki megafonla vatandaşlara ve yetkililere sesini duyurmaya çalıştı.

İlçede büyük bir sorun haline gelen kaçak elektrik kullanımını önlemek için hazırladığı projenin hiçbir yetkili tarafından ciddiye alınmadığını öne süren Sancar, Vali Münir Karaloğlu'nun ilçeye gelmemesi durumunda, ''kezzap'' içerek, çatıdan atlayacağını söyledi.

Sancar'ın intihar edeceği haberini alan Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz ile İlçe Emniyet Amiri Özer Bilgehan da eylemin gerçekleştiği yere giderek, çatıya çıktı.

Sancar ile bir süre görüşen Başkan Durmaz ve Emniyet Amiri Bilgehan, Sancar'ın çatıdan düşmemek için bacaya bağladığı ipi beline sardığını fark edince yanına yaklaştı.

Elindeki kezzap şişesini almak için çaba gösteren Başkan Durmaz, yaklaşık yarım saat süren çaba sonucu Sancar'ı ikna ederek, eyleminden vazgeçirdi.

Polisler tarafından çatıdan indirilen Sancar, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Amirliğine götürüldü.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
geldi, girişiminde, intihar, tatlı, İntihar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık