IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2010, 17:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Genç mankenin şüpheli ölümü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aluç´un erkek arkadaşı İbrahim T. gözaltına alındı. Manken Aluç´un bir gün önce Facebook´ta ihanete uğradığını, terk edildiğini belirten yazılar yazması dikkat çekti.
Antalya, Mankenler Kraliçesi Aslı Baş´ı toprağa verdiği günün gecesi ikinci bir mankenin ölümüyle sarsıldı. Olay bugün sabah saat 05.00 sıralarında Fener Mahallesi, 1964´üncü Sokak´ta bulunan Akanay Sitesi´nde meydana geldi. 6 katlı apartmanın 5´inci katında bulunan balkondan bir kadının çığlıklarını duyan vatandaşlar polisi aradı.
Olay yerine giden ekipler binanın yanında bulunan bilgisayar mağazasının çatısında 22 yaşındaki Burcu Aluç´u kanlar içerisinde buldu. Çağırılan sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Nöbetçi savcı yaptığı incelemenin ardından Burcu Aluç´un cesedini otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu´na gönderdi. Olayın ardından mankenin düştüğü evde oturan ve erkek arkadaşı olduğu belirtilen İbrahim T, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Genç adam ifadesinde bir ay önce tanıştığı mankenle o gece bir barda içki içip daha sonra eve geldiklerini söyledi. İbrahim T., yatak odasında uyuduğu sırada, çığlık üzerine balkona koştuğunu ve Aluç´u düştüğü yerde kanlar içerisinde gördüğünü belirtti. Polis, olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu belirlemek için çalışmalara başlattı.
Bu arada, evlenip boşandığı ve 3 yaşında bir oğlu olduğu saptanan Burcu Aluç´un bir ajansa bağlı olarak deri mağazalarında mankenlik yaptığı belirlendi. Mankenin, Facebook´taki sitesine ihanete uğradığını, terk edildiğini belirten yazılar yazdığı da ortaya çıktı. Aluç´un, olaydan bir gün önce Facebook´taki sitesine yazdığı yazılar şöyle; "Bin kere dönersen geçmişe bin kere ihanete uğrarsın", "Aşk dediğin şarkı bitinceye kadarmış, sevgili dediğin daha güzelini bulunca SATANMIŞ...!" ve, "Ben yokmuşum gibi davranırsan sen hiç olmamışsın gibi davranırım ´kırılırsın´!!!..."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
genc, mankenin, ölümü, Şüpheli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yelda Kahvecioğlu'nun şüpheli ölümü AngeL Haber Arşivi 0 01 Mart 2015 22:16
ABD'li sivil mühendisin şüpheli ölümü Seth Haber Arşivi 0 24 Kasım 2014 17:14
Astsubay'In Şüpheli Ölümü ...! LeyLa Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2011 10:15
Bir şüpheli asker ölümü daha gilgames Haber Arşivi 0 20 Mart 2010 18:35