IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2010, 15:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ameliyat ile olanlar oldu




Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, tanker şoförü, 56 yaşındaki İrfan Karadeniz'de hemoroid (Basur) ameliyatı olmasından sonra hafıza kaybı görüldü. Karadeniz'in yakınları ameliyatı yapan doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bayramiç İlçesi'nde tanker şoförü İrfan Karadeniz, geçen Mayıs ayında yüksek tansiyon şikayetiyle Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Tansiyonu çok yüksek çıkan Karadeniz’in felç olma riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Karadeniz, nöroloji servisine yatırıldı. 2 gün tedavi gören Karadeniz, iyileştikten sonra taburcu edildi. Karadeniz, Çanakkale'ye hastaneye gelmişken uzun süreden bu yana rahatsız olduğu hemoroid için de muayene oldu. Dr. L.Ö.'nün, iddiaya göre “Kayıtlarında nöroloji servisinde tedavi gördüğün yazıyor. Şu an basur ameliyatı yapamayız. Tıbbi olarak sakıncalı. Bir ay sonra gelin ameliyatınızı yapalım” sözleri üzerine Karadeniz, Bayramiç'e döndü.

Geçen 7 Haziran'da tekrar Çanakkale'ye giden Karadeniz'e, Dr. L.Ö., tarafından hemorid ameliyatı yapıldı. Ameliyattan çıkan Karadeniz'in yakınlarını tanıyamaması üzerine hafıza kaybı sorunu bulunduğu anlaşıldı. Karadeniz’in oğlu Ahmet Karadeniz, görüştükleri Dr. L.Ö.'nün kendilerine, “Bu hasta beyin rahatsızlığı geçirmiş. En az 5 ay sonra bu ameliyatı olması gerekiyordu. Erken ameliyat olduğu için bu sorun meydana gelmiş olabilir” dediğini ileri sürdü. Ahmet Karadeniz, babasına ameliyat gününün Dr. L.Ö. tarafından verildiğini ileri sürüp, Bayramiç Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Doktor L.Ö. ise, tıbbi olarak gerekeni yaptığını, konuyla ilgili yorum yapmayacağını söyledi. Dr. L.Ö., olayla ilgili olarak savcılığın ve Çanakkale Tabip Odası’nın vereceği kararı beklediğini belirtti.

Karadeniz'de ameliyatta narkoza bağlı olduğu öne sürülen hafıza kaybı rahatsızlığının devam ettiği, uzman doktorların bu durumun 2-3 yıl süreceğini söylediği belirtildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ameliyat, ile, olanlar, oldu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öyle İnsanlar Var ki... [Destek Olanlar/Köstek Olanlar/Etkisiz Eleman Olanlar] Hayal IF Ekstra 1 16 Ekim 2010 15:55