IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2010, 15:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yerli Heron seri üretime geçiyor




Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, yeni bir taktik insansız hava aracı için deneme aşamasının tamamlandığını, kısa süre içinde seri üretime geçilecek olan istihbarat aracının bin 200 km menzile sahip olduğunu söyledi.

Kale Grubu’nun 53. Kuruluş Yıldönümü ve Geleneksel Seramik Bayramı nedeniyle, Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Kaleseramik Fabrikaları’nda düzenlenen törende konuşan Okyay, KaleHavacılık’ın, uluslararası ortaklıkları ve işbirlikleri ile adından söz ettirdiğini belirtti.
DEVLERE UÇAK PARÇASI ÜRETİYOR

Bu firmanın, uçan ilk yeni nesil müşterek taarruz uçağı olan F35’te parçası yer alan tek Türk firması olarak, yeni işler almaya devam ettiğini açıklayan Okyay, firmanın aynı zamanda Lockheed Martin, Pratt and Whitney, Northrop Grumman, Airbus, Boeing gibi firmalara da alt yapımcı olarak uzun vadeli parça üretimi sözleşmelerinin bulunduğunu anlattı. Okyay, F35 uçağının motoru olan F135 serisi yeni jenerasyon motorların parçalarının üretimi hedefiyle Kale ve Pratt and Whitney ortaklığında bir şirket kurulması için ön anlaşma imzalandığını belirterek, şunları söyledi: “Ayrıca teknolojisi ve yazılımıyla tamamen Türk mühendislerin eseri olan Bayraktar İnsansız Hava Aracı, Ege’de gerçekleşen EFES 2010 tatbikatını başarıyla tamamladı. Diğer bir taktik insansız hava aracı için de deneme aşaması tamamlandı. Kısa süre içinde seri üretime geçilecek olan istihbarat aracı, bin 200 kilometre menzile sahip.”

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Temmuz 2010, 18:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yerli Heron seri üretime geçiyor




Paşa'ların yakalama emrinin cıkdıgı şu günlerde bu habere sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum Biz herşeyi yapıyoruzda nedense israil yada abd rusya bu ülkelerden almak işimizie geliyor ama zora kalınca onlardan daha iyisaini yapabiliyoruz ayrıca abd ve ingilteredeki bilim adamlarının coğuda türk. böylede bir enteresanlık var bizim mühendisimiz yapıyor onlar tekrar bize satıyor..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

 

Etiketler
geciyor, heron, seri, yerli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Xiaomi Farklı Ülkelerde Üretime Geçiyor SeckiN Xiaomi 0 29 Kasım 2014 09:35
Soya Özlü Yeni Seri : Nivea Vital Multi Active Yaşlanma Karşıtı Seri N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 17 Şubat 2012 17:15
Kadın Seri Katiller, Kadin Katiller, İlk Kadın Seri Katil, En Ünlü Seri Katiller PauL Esrarengiz Olaylar 0 01 Şubat 2012 18:11
Milli tüfek üretime geçiyor . LeyLa Haber Arşivi 0 28 Kasım 2011 15:48
BT: Robot kıyafet üretime geçiyor Julw Bilim Dünyasından Son Haberler 0 18 Nisan 2008 07:57