IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2010, 20:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit eşinin son dokunuşu




Ordu'nun Akkuş ilçesinde, jandarma timine yönelik terörist saldırıda vurularak şehit düşen Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin, memleketi Adana'da gözyaşları arasında defnedildi. Törende, "Canım benim, canım benim. Kalk" diyerek gözyaşları arasında tabuta sarılan eşinin feryatları yürekleri dağladı.
Şehit Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin (35)'in naaşı, Trabzon'da yapılan askeri törenin ardından bu sabah Adana'ya getirildi. Havalimanından cenaze aracı ile alınarak Sabancı Merkez Camii'ne getirilen cenaze, burada şehidin eşi Tülin Pişkin'in (31) "Canım benim. Canım gitti. Benim eşim vatanı satmadı. Vatan için şehit oldu. Canım benim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Tülin Pişkin, daha sonra eşinin tabutuna sarılıp fotoğrafını öperek, "Canım benim kalk" diyerek ağıt yaktı.
Şehidin 11 yaşındaki oğlu Emin Can Pişkin ise, babası silah arkadaşlarının omuzlarında cenaze törenine getirilirken gözyaşlarına boğuldu.
Şehidin oğlunu MHP Adana Milletvekili Kürşad Atılgan sakinleştirmeye çalıştı. Annesiyle birlikte tabutun yanına gelen Emin Can, babasının tabutuna sarılarak ağladı. Şehidin kız kardeşleri Ayten Pişkin ve Aysel Alataş da tabuta sarılarak ağladı. Vatandaşlar, şehidin naaşının alana getirilişi sırasında "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "kahrolsun PKK" sloganları attı.
Daha sonra şehidin ağabeyi Zeki Pişkin tören alanında ayağa kalkarak, "Kimse ağlamayacak. Herkes şehide alkış çalacak. Vatana 10 Pişkin feda olsun. Bütün erkekleri askere göndereceğiz" dedikten sonra kardeşinin tabutuna sarıldı fotoğrafını öpüp ağladı.
Şehidin ablası Aysel Alataş da, "Bu vatanı alamazlar. Bir şehit verdik. Ama iki tane oğlum var. Bu bayrak inmez. Başbakan Erdoğan nerede? Yeğenim Emin Can, 'Babam bugün beni Fenerbahçe maçına götürecekti. Ama o şehit olduğu için gidemiyoruz. Ben de Fenerbahçeli idim. Babam da Fenerbahçeli' diye ağladı." Bu sırada halasının kucağında olan Emin Can, "Bir gittik, iki kaldık" diye bağırdı.
Cenaze namazı kılınmadan önce bir vatandaş Başbakan Erdoğan'a tepki gösterdi. Bunun üzerine emniyet güçleri vatandaşı susturmak istedi. Bu protestoya birkaç kişi daha katılınca yanlarına gelen Emniyet Müdürü Salih Kesmez "Yeri değil" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. MHP Milletvekili Atılgan da, Emniyet Müdürü Kesmez'e "Bırak vatandaşları susturma. Konuşsunlar" diye karşılık verdi.
Cenaze namazından sonra şehit silah arkadaşlarının omuzlarında top arabasına götürüldü. Bu sırada şehidin eşi top arabasına kadar tabutundan tutarak eşlik etti. Cenaze törenine Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, MHP Milletvekilleri Kürşad Atılgan, Yılmaz Tankut, CHP Milletvekili Hulusi Güvel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenel Ali Lapanta ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KARDEŞİMİ KORUYAMADINIZ
Şehit Hacı Emin Pişkin'in kardeşi Aysel Alataş, tören alanında bulunan askerlerin yanına gelip onları kucaklayarak "Kardeşimi koruyamadınız ama kurban olurum sizlere" dedi. Bu arada şehit yakınlarından bazıları da Jandarma Bölge komutanı Tuğgeneral Ali Lapanta'ya "kardeşimizi koruyamadınız" diye sitem etti. Lapanta, baş sağlığı dileyip gülümseyerek yanlarından ayrıldı. İki çocuk babası şehit Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin, Asri Mezarlıktaki şehitlikte toprağa verildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dokunuşu, eşinin, son, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adriana Lima eşinin resmi, Adriana Limanın eşinin resimleri Violent Yabancı Ünlü Resimleri 0 22 Aralık 2013 17:03
Aşk Dokunuşu! Zen Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2013 15:33
Keşişin Dokunuşu Hesna Felsefe 0 09 Nisan 2010 13:02
8 aylık hamile şehit eşinin metaneti Collettivo Haber Arşivi 0 04 Eylül 2008 15:50