IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2010, 12:48   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye'yi kana bulayacak düzenleme




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10 Ağustos 201

Düğün magandaları kanlı vahşetlere imza atmaya devam ederken MHP milletvekilin isteğiyle TBMM gündeminde bulunan Silah Kanun Tasarısı'nda bir kişiye 5 silah alma imkanı tanıyan düzenleme yapıldı.


TBMM gündeminde bulunan Silah Kanun Tasarısı'nda bir kişiye 5 silah alma imkanı tanıyan düzenleme yapıldı. MHP milletvekili Hasan Özdemir'in isteğiyle yapılan değişiklikte bir olan 'taşıma ruhsatı' sayısı da ikiye yükseltildi. Uzmanlar, "Sokaklarda silahlı insan sayısı hızla artar" yaptı.
Gaziantep'teki düğünde damat Tevfik Altun'un, Kaleşnikof tüfekle havaya ateş ederken babası ve iki halasını öldürmesinin ardından şoke eden bir haber de TBMM İçişleri Komisyonu'ndan geldi. Silah Kanun Tasarısı'nda son anda MHP Milletvekili Hasan Özdemir'in isteğiyle düğün magandalarını sevindirecek bir ekleme yapıldı.
‘BENDE İKİ TANE VAR’
Komisyondaki görüşmeler sırasında İstanbul eski Emniyet Müdürü olan Özdemir "Ben üzerimde iki ruhsatlı silah taşıyorum. İki ruhsata izin verilmeli" önerisiyle düzenleme yapılması kabul edildi. Düzenlemeye göre bir kişiye 5 silah alma hakkı verilirken mevcut yasada bir olan 'taşıma ruhsatı' sayısı da ikiye çıkarıldı. Böylelikle bir kişinin aynı anda iki silah taşımasının yolu açıldı.
GEÇİCİ MADDE AYARI
Yine tasarıya eklenen yeni bir geçici maddeyle de izinsiz olarak elinde av tüfeği bulunduranlara, yasanın yürürlüğe gireceği tarihten itibaren 1 yıl içinde başvurmaları durumda bu silahların kaynaklarına bakılmaksızın ruhsat verilemesinin sağlanacağı belirtildi. Uzmanlar, tasarının bu şekliyle kabul edilmesi durumunda silah kullananların sayısında büyük bir artış olacağı uyarısında bulundu.
HAVAİ FİŞEK'E 3 AY HAPİS: Üretilmesi veya bulundurulması suç oluşturmayan yaralayıcı aletler ile havai fişek gibi yanıcı ve parlayıcı maddeleri, sırf saldırıda kullanmak amacıyla bulunduranlara 3 aya kadar hapis cezası verilecek. Ayrıca adli para cezası da uygulanacak.
KURU SIKIYA REKLAM YASAĞI: Kuru sıkı silahların basın veya yayın yoluyla ya da başka yöntemlerle reklâm ve tanıtımı yapılamayacak. Kuru sıkı silahlar uzaktan fark edilecek renkte ve daha sonra gerçek kurşunu atabilecek normal namlu takılamayacak şekilde üretilecek.
6 AYDA RUHSAT: Silah ruhsatı başvuruları en geç 6 ay içinde sonuçlandırılacak. Ateşli silahlar, onarım için 30 günden fazla tamirhanelerde kalamayacak. Silahın tamiri için zorunlu hallerde silah sahibine gerekli parçayı ithal edebilme izni verilecek.
SOKAKLAR KAN GÖLÜNE DÖNDÜ
İçişleri Bakanlığı verilerine göre 596 bin 495 kişide silah taşıma ruhsatı, 475 bin 542 kişide ise bulundurma ruhsatı var. Ruhsatsız silahların sayısı bilinmiyor. Ruhsatsız silahlarla birlikte Türkiye'deki silah sayısının 2 milyona yakın olduğu tahmin ediliyor. Türkiye'de her 65 kişiden biri silahlı. Umut Vakfı'nın rakamlarına göre de sadece 2007'de 276 bin 572 silahlı olay meydana geldi. Bu olaylarda 3 bin 37 kişi can verirken 54 bine 350 vatandaşımız da yaralandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Ağustos 2010, 12:56   #2
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye'yi kana bulayacak düzenleme




Başka partilerin TBMM'ye sunduğu yasa tasarılarına şiddetle karşı çıkan MHP'liler nerede acaba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Yani şimdi kızacaksınız belki ama birileri silah bıraktırtmak için elinden geleni yaparken alın işte birileride tam tersini yapıyor. Sonrada referandum mitingleri için sağda solda faşist rejimin ayak sesleri diye meydanları inletiyorlar. E peki bu new şimdi? 1 kişiye 5 silah alma hakkı..!? Açılımdan sonra verilen şehitlerden yakınan Hasan Özdemir bu bireysel silahlanmadan sonraki ölümler için ne diyecek merakla bekliyorum.

 

Alt 10 Ağustos 2010, 13:12   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye'yi kana bulayacak düzenleme




Türkiye Üzerinde Cok Buyuk OyunLar Oynanıyor

 

Alt 10 Ağustos 2010, 13:24   #4
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye'yi kana bulayacak düzenleme




MHP beni haklı cıkarmaya devam ediyor. Şuanki MHP EN AZ BDP kadar tehlikeli bir parti. Devlet Bahçeli ve arkadaşları Kaos ortamı yaratmak için ellerinden geleni yapıyorlar bu insanlar Ülkenin gelecegi için iyi şeyler düşünmüyorlar. Keşke zamanında bu partinin başına Merhum Muhsin Yazıcıoglu gecseydide bu kadar Alcalmasaydı bu parti. Adıyla Örtüşmeyen hareketler yapıyor MHP. 2011de ya batacak yada cıkacak onlar için en buyuk gösterge 12 Eylül olacak. 12 Eylülde Evet oyu Hazır oyuna Ezici bir üstünlük saglarsa CHPninde MHPninde devirleri sona yaklaşır..

 

 

Etiketler
bulayacak, düzenleme, kana, türkiyeyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK Nevruz'u kana bulayacak iddiası PassioN Haber Arşivi 1 17 Mart 2012 09:35
Herkes Yudum Yudum Aşka Doyarken Ben Kana Kana İhanet İçtim... MikaiL2 Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 29 Eylül 2011 04:00
Aids'li kana 948 bin TL! Lucifer Haber Arşivi 0 01 Ekim 2010 23:23
Herkes yudum yudum aşka doyarken,Ben kana kana ihanet içtim. Lady Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 28 Temmuz 2010 08:59