IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2010, 18:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karısını 10. kattan aşağı attı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Olay, merkez Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan Mavi Akdeniz Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir eczanede çalışan O.Y. (Orçan Yaraş-45), şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılmak üzere olduğu ve bu yüzden bir süredir ayrı yaşadığı eşi Nuray Yaraş'ın (41) dün akşam saatlerinde Mavi Akdeniz Sitesi'ndeki evine geldi.

Eşiyle sitenin kapısında karşılaşan O.Y., birlikte alış veriş yaptıktan sonra tekrar siteye döndü. Sitenin 10. katındaki evlerine çıkan çift, burada henüz bilinmeyen bir nedenle 19 yaşındaki kızları C.Y.'nin (Cansın Yaraş) önünde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kuaförlük yapan Nuray Yaraş, sakinleşmek için balkona çıktı. Ardından giden O.Y., eşini bacaklarından tutarak balkondan aşağı attı. 10. kattan beton zemine çakılan 3 çocuk annesi Nuray Yaraş, çağrılan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı koca O.Y. ise, sitenin bahçe duvarından atlayarak kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, çiftin, uzun zamandır aralarında şiddetlik geçimsizlik bulunduğunu ve ayrılma aşamasına geldiklerini belirledi. Cinayet zanlısının da bu yüzden bir süredir eşinden ve çocuklarından ayrı yaşadığı belirtilirken, çiftin bir kaç gün önce yine kavga ettikleri için polis merkezinde ifade verdikleri öğrenildi.

CİNAYETTEN 5 DAKİKA ÖNCE KAMERALAR TARAFINDAN TARTIŞIRKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Bu arada Yaraş çifti, cinayetten 5 dakika önce oturdukları sitenin güvenlik kameraları tarafından tartışırken görüntülendi. Güvenlik kameraları görüntülerine göre; saat 17.40 sıralarında siteye gelen O.Y., kapıda eşiyle karşılaştı. Yaraş çifti daha sonra siteden birlikte çıkarak yakındaki bir marketten alış veriş yaptı. Çift, ardından saat 17.50 sıralarında sitenin kapısından tartışarak girdi. Çiftin, 17.52 sıralarında binaya çıkarken de tartıştıkları görüldü. Cinayetin ardından O.Y., yine güvenlik kameraları tarafından saat 17.58 sıralarından binadan koşarak çıkarken görüntülendi. O.Y.'nin ardından panik halinde 2 kızının da merdivenlerden koşarken görüldü. Cinayet zanlısı koca O.Y.'nin, son olarak 17.59 sıralarında sitenin arka kapısının bulunduğu bahçe duvarından atlayarak kaçtı kameralar tarafından tespit edildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
10, kattan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cani Anne Çocuklarını 15. Kattan Attı Rhytia Haber Arşivi 0 26 Haziran 2012 15:56
4 Aylık Bebeğini 14. Kattan Attı Liaaa Haber Arşivi 0 03 Mart 2012 13:00
11. kattan aşağı çırılçıplak atladı Lucifer Haber Arşivi 0 10 Ağustos 2010 23:56
Karısını önce bıçakladı sonra aşağı attı Collettivo Haber Arşivi 0 18 Temmuz 2008 13:55