IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2010, 18:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Buzdolabına bakan polis dondu kaldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fethiye'de bir kadın, üç yıl önce boşandığı ancak yeniden barışarak aynı evde yaşamaya başladığı eşini doğradıktan sonra derin dondurucuda sakladı. Kadının dün gece sinir krizi geçirerek hastaneye gitmesiyle ortaya çıkan olaya savcılık el koydu.
ÇALIŞMADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Eşinin çalışmadığını ve 3 yıl önce bu yüzden kendisinden boşandığını belirten Güler Eridici, "Arada çocuklarımız olduğu için yeniden barıştık. Ama bu süre zarfında kendisi yine çalışmamakta ısrar etti. En son 3 gün önce kavga ettik. Biranda kendimi kaybettim. Pişmanım." dedi.
Olay, Fethiye'nin Foça Mahallesinde bir evde cumartesi günü saat 14:00 sıralarında meydana geldi. Üç yıl önce boşanan ancak birlikte yaşamaya devam eden Güler E. (35) ve kocası Cengiz Akbaş şiddetli bir kavga yaşadı.
SES KESİLİNCE
Tüm mahallede duyulan kavgayı "Karı koca arasına girilmez" diye polise bildirmeyen komşular daha sonra seslerin kesilmesiyle olayın yatıştığını düşündü. Evde üç çocuğu ve işsiz kocasıyla yaşayan Güler E., kavgadan sonra akşama doğru sokağa çıkarak komşularıyla konuştu, mahallede dolaştı.
GÜNLERCE ORTALIKTA GÖRÜNMEDİ
Güler E.'nin bu halini gören komşuları kvganın barışla sona erdiğini düşündü. Sürekli evde oturduğu ve dışarıya neredeyse hiç çıkmadığı öğrenilen işsiz koca Cengiz Akbaş ise günlerce ortalarda görünmedi. Dün gece saat 23:00 sıralarında sinir krizi geçiren ve ağabeyi tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirilen Güler E., burada kendisini sakinleştirmek için yapılan iğnenin ardından abisine ve doktorlara kocasını öldürdüğünü söyledi. Doktorlar, Güler E.'nin anlattıklarını hastane polisine bildirdi.
KARAKOLDA İTİRAF ETTİ
Bir süre hastanenin polis noktasında bekletilen Güler E., takviye ekiplerin gelmesiyle asayiş şube müdürlüğüne götürüldü ve korkunç gerçek burada ortaya çıktı. Güler E.'nin verdiği adrese giden polisler derin dondurucu içerİsinde koca Cengiz Akbaş'ın parçalanmış ve donmuş cesediyle karşılaştı.
ALTI PARÇAYA AYRILMIŞ
Altı parçaya ayrılan cesedin derin dondurucuya cumartesi günü yaşanan kavgadan sonra konulduğu belirlendi. Üç çocuğu bulunan çiftin kavga ettikleri sırada evde çocukların da olduğu ve anne Güler E.'nin çocuklarının bulunduğu evde kocasını parçaladığı öğrenildi.
KOCASI İŞSİZDİ
Üç yıl önce kocasından boşanan ancak daha sonra tekrar barışarak birlikte yaşamaya başlayan Güler E.'nin evlere temizliğe giderek ve babasından kalan maaşla geçimini sağladığı öğrenildi. Savcının yaptığı incelemenin ardından derin dondurucudan çıkarılan battaniyeye sarılı ceset parçaları, Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis evin her tarafında ceset parçaları ve olayda kullanılan kesici aletleri aradı. Güler E.'yi gözaltına alan polis, olayı bilip de saklayan kişiler olup olmadığını araştırıyor.
Öte yandan olayı duyan apartman ve mahalle sakinleri duyduklarına inanamadıklarını söyledi

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakan, buzdolabına, dondu, kaldı, polis


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tsunami dondu kaldı Violent Haber Arşivi 1 28 Kasım 2012 11:30