IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ağustos 2010, 18:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üstsüz güneşlenince olan oldu!




İtalya'da bir annenin 14 ve 12 yaşlarındaki oğullarını 'rahatsız ettiği' gerekçesiyle plajda üstsüz güneşlenen bir kadını polise şikayet etmesi tartışma yarattı.

Gazeteport'un haberine göre, adı açıklanmayan anne, önce üstsüz güneşlenen kadını göğüslerini örtmesi yönünde uyardı ve güneş kremini vücuduna sürme şeklinin oğullarını rahatsız ettiğini öne sürdü. Roma'nın güneyindeki Anzio'da bulunan halk plajındaki insanlar olayı hayretle izledi. Adı yalnızca Luisa olarak açıklanan 26 yaşındaki kadın, anne tarafından çağrılan polisler tarafından sorgulandı.
Olay, İtalya'da üstsüz güneşlenme tartışması yarattı.
Polise şikayet edilen kadının avukatı Gianluca Arrighi, "Böyle bir şeyin 2010 yılında olması gülünç" derken, müvekkilinin uzun boylu, büyük göğüslü olduğunu ve göğüs bölgesine güneş kremi sürerken bunun tahrik edici olmasının doğal oldğunu savundu. Avukat, "Müvekkilim bu şekilde kadının iki oğlunun dikkatini çekmiş olabilir, ama bu müvekkilimin suçlanması için yeterli bir sebep değildir" diye konuştu.
La Repubblica gazetesinde yer alan bir yorumda ise, "Yaz, her şeyin olduğu bir mevsimdir, ama aynı zamanda hastalıklı zihniyetlerin ortaya çıktığı bir zamandır... Kremi giysilerinin üzerinden mi sürmeliydi yani?" denildi.
Son yıllarda üstsüz güneşlenme modasına rağbet azalırken, hem Fransa'da hem de İtalya'da daha az kadının üstsüz güneşlendiği belirtiliyor. Şaşkın polislerden biri ise, "Kadın devriye gezen ekibi çağırmış ve şikayetçi olmuş. Şikayetçi olunan kadın da halk plajında olduğunu ve bunda bir sakınca görmediğini savunmuş. Duyduğuma göre çok çekiciymiş. Şikayet olduğu için bir dosya açtık" dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
güneşlenince, oldu, Üstsüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kavgada olan keçilere oldu PassioN Haber Arşivi 0 30 Mart 2012 21:44
Üstsüz DJ kick boksçu oldu Collettivo Haber Arşivi 0 06 Ekim 2008 02:40