IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ağustos 2010, 21:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'na pankart şoku





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bartın'da miting yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu pankart şoku yaşadı. Mitingin düzenleneceği Bartın Cumhuriyet Meydanı’nın arkasında bulunan bir apartmana pankart asıldı. CHP Kemal Kılıçdaroğlu'nun torunu ve oğlunu sigortalı yaptığı iddiası üzerine yazılan pankartta,"Torunun mu önce emekli olacak yoksa oğlun mu" şeklinde ifadelere yer verildi. Pankartın asıldığı yere gelen polisler, pankartı inceledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşanan bu gelişmelere rağmen konuşmasına devam etti.

AK Parti darbesine 'hayır'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum mitinginde sarf ettiği, "CHP'nin genel başkanı freni patlamış kamyon gibi" sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan yetki istedi. Halktan 'hayır' sözü isteyen Kılıçdaroğlu, "Sandık geliyor. AK Parti darbesine 'hayır' diyeceğiz. Mücadelemizi önce 12 Eylülde yapacağız. Konuşuyor ve 'İftira atıyor' diyor. Ben sayacağım. Notumu aldım. Recep Bey, dedi mi çıkıp, 'Ben işçi emeklisiyim, sen memur emeklisisin?' Ben onun emekli sandığı emeklisi olduğunu söyledim. Yaptığı konuşmada, 'Senin baban vefat etmiş. Baban yaşasaydı sana sen bir Başbakan'a nasıl kalpazan dersin' dermiş. Ben sana kalpazan demiyorum. Kalpazan demenin de suç olduğunu biliyorum. Ama sana 'kalpazan' diyen ben değilim Türkiye Cumhuriyeti'nin savcılığı diyor sana 'kalpazan' diye. Artık babalara gidiyorlar. Daha yetmedi, şimdi söylüyorum. Başbakan duysun. Senin başbakan iken Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdiğin yazıda, 'Kalpazan Recep Tayyip Erdoğan' diye bir imzan yok mu? Yok diyorsan o yazıyı yakana yapıştıracağım. Senin imzaladığın yazıda yok mu? Sen de Başbakan olarak altına imza atmışsın. Niye bana dönüp diyorsun? Ben bunu söylüyorum. Sen bana, 'İftira atıyor' diyorsun. Her yerde doğruları söyleyeceğiz. İstediği kadar rahatsız olsun. Uzun süredir söylüyorum. Sen yırtık ayakkabı ile siyasete girdin. Yoksulluk edebiyatı yapıyordun. Üsküdar'da etrafı iki duvarlı örtülü havuzlu villada oturuyorsun. Ama bir ayrıntı varmış. Başbakan orada kirada oturuyormuş. Kimin evinde kirada oturuyorsun? Ayda kaç lira kira veriyorsun? Çıksın cevabını versin."

Anayasa değişikliği ile 12 Eylülcülerden hesap sorulacağını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Kenan Paşa'dan hesap soracaklarmış. Ama senin Adalet Bakanı'n çıkıp, 'Zaman aşımına uğradı, ondan kimse hesap soramaz' diyor. Söyle bakalım Recep Bey, millete kim yalan söylüyor? AK Parti halka hesap verecek" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir başbakan, başbakan olmadan önce, 'Dokunulmazlıkları kaldıracağım' diyorsa ve seçildikten sonra kaldırmıyorsa halkı kandırmıştır. Millete doğruyu söylemedin, söz verdin, halkı kandırdın" dedi.

İHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kılıçdaroğluna, pankart, şoku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'ı kızdıran pankart Angel Haber Arşivi 0 21 Temmuz 2008 13:43