IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2010, 19:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Teğmenin 1 aylık eşi intihar etti




İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde 7 yıllık flört ve nişanlılık süreci ardından, geçen ay Havacı Teğmen Bekir Başer ile yaşamını birleştiren Meryem Başer, eşinin beylik tabancasıyla kalbine ateş ederek intihar etti. Olaydan sonra şoka giren Teğmen Başer'in, hiçbir sorunları olmadığını, eşinin intihar nedenini bilmediğini söylediği belirtildi.


DHA muhabiri Taylan Yıldırım'ın haberine göre olay, bugün saat 09.00 sıralarında 8809/15 Sokak Açelya Sitesi, 13 numaradaki Çiçek Apatmanı'nda 23 numaralı dairede meydana geldi. Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda bu yıl göreve başlayan teğmen 24 yaşındaki Bekir Başer, yaşamını geçen ay kendisiyle aynı yaştaki Meryem Başer'le birleştirdi. Teğmen Başer, eşi Meryem Başer ve yanlarına misafirliğe gelen kardeşi, 16 yaşındaki Gökhan Başer ile, bugün sahura kalktı. Ardından, hava sıcak olduğu için balkonda yatan Bekir Başer, silah sesiyle uyandı. Hemen yatak odasına giden Başer, eşini kanlar içerisinde yatakta buldu. Olay yerindeki ilk müdahale ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülmek istenen Meryem Başer, yolda öldü.
Yaklaşık 7 yıl süren flört ve nişanlılık ardından eşi Meryem Başer'in, intiharı Bekir Başer'i gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. Merkez Komutanlığı'nda görevli askerlerin eve getirdiği Bekir Başer'in kanlı giysileri ve gözyaşı dökmesi dikkat çekti.
Nöbetci savcının hastanedeki incelemesinin ardından Meryem Başer'in, cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Daha sonra eve gelen savcı, burada da incelemelerde bulundu. Eşiyle herhangi bir tartışmasının olmadığı, mutlu birliktelikleri olduğu belirtilen Meryem Başer'in, intihar notu da bırakmadığı bildirildi. Soruşturma kapsamında, teğmen Bekir Başer'in el svaplarının alınalarak inceleneceği de belirtildi. Soruşturmanın devam ediyor

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, etti, intihar, teğmenin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cem Garipoğlu intihar etti Seth Haber Arşivi 0 10 Ekim 2014 15:41
• 5 aylık evli genç intihar etti!. Sametold Haber Arşivi 0 02 Ocak 2011 16:25
Kız öğrenci intihar etti Lucifer Haber Arşivi 7 01 Nisan 2010 06:22
17'lik kız tüfekle intihar etti! Lucifer Haber Arşivi 0 19 Mart 2010 22:10
6 intihar komandosu intihar etti Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2008 17:50