IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ağustos 2010, 18:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emine'yi gözüme kestirdim!




Karısı hamile olduğu için cinsel ilişki yaşayamayan tanıdık katil 17 yaşındaki Emine'yi tecavüze direndiği için öldürmüş...
Manişa'nın Alaşehir İlçesi'nde, temizliğe gittiği dedesinin evinde kanlar içinde bulunan, hastaneye kaldırılmak istenirken yolda ölen 17 yaşındaki Emine Çetin'in katil babasının marketinde çalışan 26 yaşındaki K.B çıktı..
K.B'nin, tecavüz etmek amacıyla güvenlik kamerasını kapatarak yukarı çıktığı, Emine Çetin'in saldırıdan kurtulmak için direndiği, aralarında boğuşma olduğu; K.B.'nin sopa ve ütüyle başına vurduğu ve daha sonra bıçakladığı belirlendi.
GÖZÜME KESTİRDİM
Suçunu itiraf eden katil K. B'nin 'eşim 7 aylık hamileydi. Cinsel ilişkiye giremiyorduk. Emine'yi gözüme kestirdim. Direnince öldürdüm dediği öğrenildi...
KAMERALARI KAPATMIŞ

Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Alaşehir İlçesi'ne gelerek önce basın açıklaması yaptı, ardından öldürülen Emine Çetin'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Aydemir, market çalışanı K.B.'nin önce güvenlik kamerasını kapattığını, ailenin diğer fertlerinin bağa gitmesinden faydalanarak yukarı kızın yanına çıkıp eylemi gerçekleştirdiğini belirtti. Aydemir, polisin görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, faili 3 günde yakaladıklarını söyledi. Aydemir, “Allah aileye sabırlar versin” dedi.
Emniyet Müdürü Aydemir daha sonra, Menderes Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda cinayetin işlendiği eve 50 metre uzaklıktaki Çetin Ailesi'nin evine gitti. Burada anne Yılmaz ve baba İbrahim Çetin'i teselli eden Aydemir, “Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin”dedi. Baba İbrahim Çetin gözyaşlarını tutamazken, anne Yıldız Çetin sinir krizi geçirdi.
EVLADIMIZ GİBİYDİ
Acılı baba İbrahim Çetin, K.B.'nin bu olayı nasıl yaptığına bir türlü inanamadığını belirterek, “Nasıl yapar bunu? Onu evladımız gibi beslemiştik. Hiç aklıma gelmezdi” diye feryat etti. Anne Yıldız Çetin de “Nasıl kıyar kızıma” diyerek ağladı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
emineyi, gözüme, kestirdim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayrılık Kaçtı Gözüme – Mustafa HEBİP Vesaire Şairler ve Şiirleri 0 01 Aralık 2014 15:05
Emine Ülker Tarhan Kimdir, Emine Ülker Tarhan Hayatı, Emine Ülker Tarhan Biyografisi PySSyCaT Tarih / Siyaset 0 06 Kasım 2014 19:27