IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ağustos 2010, 19:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anne katiline 23 yıl hapis.




Bursa'da, 2008 yılında internette düzenlediği ‘Annemi nasıl öldürebilirim?’ anketinden sonra annesi 46 yaşındaki Asiye Fandoğlu'nu boğup öldüren, cesedini 10 parçaya ayırıp denize atmayı planlarken yakalanan 19 yaşındaki Mümin Fandoğlu, Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 20 yıl hapse çarptırıldı. Yargıtay, cezayı az bulup kararı bozdu. Mahkeme yeniden yargılama sonucunda Fandoğlu'nu bu kez 23 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi'nde oturan Mümin Fandoğlu, 2008 yılının Mayıs ayında, sürekli tartıştığı annesi Asiye Fandoğlu'nu öldürmek için internette anket düzenledi. Fandoğlu, ‘Annemi Nasıl Öldürebilirim’ adını verdiği ankete katılanlardan, a) bıçakla b) boğarak c) tabancayla d) zehirleyerek seçeneklerinden birinin işaretlemesini istedi.

Anket sonunda çıkan b) seçeneğini uygulamaya karar veren Mümin Fandoğlu, tartıştığı annesini boğarak öldürüp cesedini ise Mudanya İlçesi'nde denize atmak için satın aldığı satır ve bıçakla 10 parçaya ayırıp çöp poşetine koydu. Olay, anne katilinin ağır olan cesetleri taşıması için yardım istediği arkadaşlarının polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Yakalanan Mümin Fandoğlu tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hakkında Bursa 2'ncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ‘tasarlayarak annesini öldürmek’ suçundan ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle dava açılan Mümin Fantoğlu, babasından boşanan annesi ile anlaşamadığını, olay günü elindeki bıçakla kendisini ölümle tehdit ettiği için elini kana buladığını söyledi.

Mahkeme heyeti yargılama sonunda pişmanlık duygularını da dile getiren Mümin Fantoğlu’nu, olay tarihinde yaşanın da küçük olması nedeniyle 20 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Yargıtay’ın verilen cezayı az bulması sonucu tekrar yargılanan Mümin Fantoğlu’nun karar aşamasına gelen ikinci yargılaması dün yapılan duruşma ile tamamlandı. Mahkeme heyeti son sözü olarak, “Söylenecek bir şey yok. Önceki savunmamı tekrarlıyorum” diyen Fantoğlu'nu bu kez 23 yıl ağır hapis cezasına çarptırdı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
23, anne, hapis, katiline


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eş katiline müebbet hapis Seth Haber Arşivi 0 08 Kasım 2014 19:12
Anne katiline 20 yıl hapis cezası PassioN Haber Arşivi 1 22 Şubat 2012 23:03
Anne katiline 20 yıl hapis cezası Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Mart 2009 02:21