IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2010, 09:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arkadaş Dediğin Böyle Olur..




Arkadaş dediğin böyle olur!

İstanbul'da oturduğu villanın bir arkadaşına ait olduğunu, kirasını da nemayla ödediğini anlatan Erdoğan'ın "arkadaş çevresi", "arkadaşlık dediğin işte böyle olur" dedirtiyor.
Fırat Kozok

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cumhuriyet- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gece TGRT Haber kanalında villasıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde belediyenin Florya’daki köşkünde oturmayı “Nereden çıktıysam orada oturacağım” diyerek geri çevirdiğini belirten Erdoğan, Ankara’da da Başbakanlık Resmi Konutu’nda oturmadığını söyledi.

İstanbul Üsküdar’daki villaya da değinen Erdoğan, “17 yıl bir firmanın distribütörlüğünü yaptım. Oturduğumuz yerde eniştem, kardeşim ve köylüm beraberiz... Şu anda benim oturduğum villa o arkadaşımın villasıdır. 5 tane ona düştü, 6-7 tane de toprak sahibinin. Bizim de arayış içinde olduğumuzu bildiği için ‘Sizlere maliyetine vereceğim’ dedi. Biz o sırada şirketi devrettik. Biz oraya onun evinin kiracısı olarak taşındık. Benim payıma düşen param da bir özel finans kuruluşunda durmaktadır. Oradan elde ettiğim nemayla bunun kirasını ödüyorum” dedi.

Başbakan’ın bu sözleri, Erdoğan’ın “arkadaş çevresini” bir kez daha gündeme getirdi. İşte Erdoğan’ın birçok kişiye “Keşke bizim de böyle paralı arkadaşlarımız olsaydı” dedirten çevresinden örnekler:

Ankara’daki ev vekil arkadaştan: Erdoğan Ankara’da Subayevleri Kuşadası Sokak’ta bulunan 26 numaralı apartmanda oturuyor. Erdoğan’ların evi 320 metrekare, 6 oda bir salon dubleks daire. Aynı apartmandaki diğer dubleks dairede ise Erdoğan’ın ev sahibi Ankara milletvekili Faruk Koca oturuyor.

Çocuklara burs arkadaştan: Ramsey Giyim sahibi Remzi Gür, Başbakan’a en yakın işadamlarından biri olmasıyla tanınıyor. Erdoğan’ın çocukları Esra ve Sümeyye’ye ABD’deki eğitim yaşamları boyunca burs veren Gür’e Erdoğan’ın çocuklarının “amca” dediği belirtiliyor. Gür, konuyla ilgili tartışmalar üzerine “Ben burs verdiğimde Erdoğan hapisteydi. Tayyip Bey ile belediye döneminden beri tanışıyoruz ve çok iyi dost, arkadaş olduk. Onun çocukları benim de çocuklarım gibidir. Esra, Sümeyye benim de kızım gibi. Tayyip Bey’in çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak neden yanlış olsun” demişti.

Yazlık villa da aynı kişiden: Erdoğan zaman zaman yaz tatillerini de yine Remzi Gür’ün Ekinlik Adası’ndaki villasında geçiriyor. Başbakan’ın adaya gittiği dönemlerde jandarma teyakkuza geçiyor.

Kuyumcu danışman arkadaş: Erdoğan’ın bir diğer zengin arkadaşı ise Atasay Kuyumculuk’un sahibi Cihan Kamer. Kamer, Erdoğan için “Recep Bey nerede olursa, ben de orada olurum” diyor. Erdoğan, altın tercihlerini de Atasay’dan yapıyor.

Takım Elbise Ramsey’den: Erdoğan takım elbise konusunda da arkadaşının firması olan Ramsey’i tercih ediyor. Erdoğan, geçen yıllarda Şeker Bayramı’nda korumalarına da aynı firmadan takım elbise sürprizi yapmıştı.

Seçim için Mercedes: Erdoğan’ın bir diğer arkadaşı Mustafa Duran da 1994 yerel seçimlerinden önce Erdoğan’a Mercedes tahsis etmişti.



Kaynak - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arkadaş, böyle, dediğin, olur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İllüstrasyon Dediğin Böyle Olur! Düş Haber Arşivi 0 07 Eylül 2011 12:42