IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ağustos 2010, 15:16   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çetecinin silahı polis şefinden




Aydın’da Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal’ın, köylüleri zorla borçlandırarak mallarına el koyan çete reisinin tutuklu oğluna silahını sattığı ortaya çıktı. Aydın Valisi Coş “Olayla ilgili inceleme devam ediyor” dedi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aydın Emniyeti şok bir soruşturmayla sarsıldı. Hâlâ Nazilli İlçe Emniyet Müdürü olan Abdullah Günal’ın, organize suç örgütünün lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan İbrahim Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yılmaz’a silahını sattığı ortaya çıktı.
Abdullah Günal’ın üç bin dolar değerindeki silahını, aynı soruşturma kapsamında babasıyla birlikte tutuklu bulunan İ.Y.’ye 11 bin dolara sattığı da iddia edildi. Olaya ilişkin soruşturmayı doğrulayan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş “Evet böyle bir devir işlemi var. İnceleme sürüyor” dedi.


Çiftçilerden 3,5 milyon lira

Aydın Emniyeti’nde deprem yaratan olay, geçen mayıs ayında yapılan bir operasyonla ortaya çıktı. Aydın Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Nazilli KOM Grup Amirliği, Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın denetiminde Aydın merkez, Söke, Kuşadası ve Didim ilçeleri ile İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Konya ve Çanakkale’de eşzamanlı operasyonlar yaptı. Operasyonda çiftçilikle uğraşan vatandaşlara bankalardan kredi kullandırarak traktör sattıkları, çiftçilerin mallarına haciz koydurarak ve bu suretle köylüleri borçlarını ödeyemez ve iş yapamaz hale getirdikleri tesbit edilen 13 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda müştekiler adına sahte belgeler düzenleyerek kredi kullandıkları tesbit edilen 24 adet traktör ve silahlar ele geçirildi. Bu kişilerin sadece çiftçiler üzerinden usulsüz çektikleri kredi ve senetlerin miktarının ise üç milyon 690 bin 406 TL olduğu saptandı.


Operasyondan önce izne çıktı

Operasyonda gözaltına alınanlardan biri de çetenin reisi olduğu iddia edilen İbrahim Yılmaz oldu. Yılmaz’la birlikte oğlu Mehmet Yılmaz da tutuklandı. Bu sırada ortaya çıkan bir detay kafaları karıştırdı. Operasyondan bir gün önce Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal izne ayrılmıştı. Tutuklanan İbrahim Yılmaz’la ailecek görüştüğü de iddia edilen Günal’ı bir anda Emniyet’in gündemine taşıyan olay ise soruşturmayla ortaya çıktı. Emniyet Müdürü Günal’ın silahını çete operasyonunda tutuklanan Mehmet Yılmaz’a sattığı belirlendi. Üç bin dolar değerinde olan silahın 11 bin dolara satıldığı da ayrı bir iddia konusu oldu. Bunun üzerine Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Günal hakkında soruşturma başlatıldı.


Vali doğruladı

Aydın’ı bir anda karıştıran soruşturmayı kentin en yetkili mülki amiri Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş da doğruladı. Taraf‘a konuşan Coş “Bir önceki vali döneminde başlatılmış bu inceleme. Ben de hemen bir vali yardımcısı görevlendirdim konuyu araştırması için. Evet, bilginiz doğru, böyle bir devir işlemi var. Ama bedeli nedir, söylentiler gibi 11.00 dolar mı, üç bin dolar mı? Bunun belgesi yok şu an elimde. Ama araştırmalarımız devam ediyor” dedi.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çetecinin, polis, silahı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Polis aracı takla attı, 3 polis yaralandı Seth Haber Arşivi 0 23 Kasım 2014 22:18
Polis aracı devrildi: 3 polis Şehit Polis aracı devrildi: 3 polis Şehit Muş’ta polis Feronia Haber Arşivi 1 21 Temmuz 2010 22:26