IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ağustos 2010, 12:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
30 Ağustos Büyük Taarruz şehitliği




30 Ağustos Büyük Taarruz şehitliği


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Komuta kademesi 30 Ağustos’ta ilk kez bir arada

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 88'inci yıldönümünde Zafer Haftası kutlamaları sürerken, bu zaferlere sahne olan Afyonkarahisar'da dolunay, Ata'yla aynı karede buluştu.



Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile kuvvet komutanları 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Devlet Mezarlığı’nı ziyaret etti.

İLK KEZ BİR ARADA
Ziyaret çerçevesinde yeni komuta kademesi ilk kez bir arada görüntülendi. Komutanlar Devlet Mezarlığı’nda milli mücadelede görev almış komutanların isimlerinin yazılı olduğu Anısal Duvara çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.

İşte TSK’nın yeni komuta kademesi: (soldan sağa) Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel.



Orgeneral Koşaner, Devlet Mezarlığı Şeref Defteri’ne şunları yazdı: “Ebediyete intikal etmiş değerli devlet büyüklerimiz, İstiklal Savaşı’nın kahraman komutanları ve aziz şehitlerimiz, ulusumuzun hür ve bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya göstererek vatan uğruna giriştiğimiz sayısız mücadeleler, eşsiz fedakarlıklar ve kahramanlıklarla bugünlere getirerek bize emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti, sizlerden aldığımız güç ve ilhamla sonsuza kadar var olmaya devam edecektir. Bıraktığınız bu kutsal emanetin korunması ve ilelebet yaşatılması için TSK’nın her türlü tehdide karşı kararlı mücadelesini geçmişte olduğu gibi bugün de büyük bir azimle, inançla sürdüreceğinden emin olunuz. Huzur içinde yatın, ruhlarınız şad olsun.”

IŞIK KOŞANER ANITKABİR'DE

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



DOLUNAY ATATÜRK'LE AYNI KAREDE
Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 88’inci yıldönümünde Zafer Haftası kutlamaları sürerken, bu zaferlere sahne olan Afyonkarahisar’da dolunay, Ata’yla aynı karede buluştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


DUYGU DOLU ANLAR
Dolunay önceki gece zaferin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz emrini verdiği Kocatepe’deki silüeti ile ay yıldızlı bayrakların arasından yükselmeye başladı. Ata’nın Büyük Taarruz Şehitliği’ndeki heykelinin önünde, onu aydınlatırcasına yükselen dolunayla, şehitlikte dalgalanan al bayrakların görüntüsü, izleyenlere duygu dolu anlar yaşatt


ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
30, taarruz, şehitliği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Büyük Taarruz Zen Atatürk Köşesi 0 24 Mart 2013 13:46
Resimlerle Büyük Taarruz YapraK Tarih 0 11 Nisan 2009 18:22