IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ağustos 2010, 17:04   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çeteciye silahı âmiri götürdü




ÇETE davasından tutuklu bir sanığa silahını sattığı Taraf ’ın dünkü manşetiyle ortaya çıkan Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal merkeze alınıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Çete davasından tutuklu bulunan sanığa silahını sattığı ortaya çıkan Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal merkeze alınıyor. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, “Hem müdürümüzün hem polis teşkilatının daha fazla yıpranmaması için bu karar alındı” dedi.


Vali: Görevden aldık çünkü...

Taraf’ın önceki gün “Çetecinin silahı polis şefinden” manşetiyle duyurduğu olaya ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Özellikle Ege’de çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen çetenin lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan İbrahim Yılmaz‘ın yine kendisiyle birlikte tutuklu bulunan oğlu Mehmet Yılmaz’a silahını sattığı ortaya çıkan Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal’ın merkeze alınacağı belirtildi. Taraf’a konuşan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, şunları söyledi: “Yaklaşık 3-4 ay önce aldığımız bir ihbar mektubunu değerlendirdik. Yaptığımız çalışmalar neticesinde 2007 yılında böyle bir satışın olduğunu tesbit ettik. Konuyla ilgili bir önceki vali döneminde herhangi bir inceleme yapılmamıştı ama biz ehemmiyetle konuyu araştırdık. Böyle bir satışın olduğunu tesbit ettik. Tabi yasalar çerçevesinde araştırıyoruz, herhangi bir usulsüzlük var mı yok mu inceliyoruz. Ama söylendiği gibi yüksek fiyatlarla satıldığına dair herhangi bir belge yok şu an. Ama bu durum kamuoyuna yansıdığı için, gerek emniyet teşkilatının zarar görmemesi adına gerekse müdür beyin şahsen zarar görmemesi adına merkeze alınması uygun görüldü. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle salı (yarın) günü gerekli yazılar yazılacak. Şunu söyleyebilirim müdür bey Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden alınıyor. Kendisi il dışı tayin istiyor ona da bakanlık karar verir.”


‘Konuşmak istemiyorum’

Hakkındaki incelemeye ilişkin görüşlerini almak için aradığımız Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal ise konuşmak istemediğini söyledi.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
âmiri, çeteciye, silahı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık